Igor Starović

Tragedija nije izbegnuta: Preminuo poznati pevač

Autor: Gloria.rs

17.05.2022 17:22

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Pevač i vođa grupe “Divlji kesten”, Igor Starović preminuo je danas u 56. godiniIgor Starović, pevač i vođa grupe “Divlji kesten” koja je bila popularna tokom devedesetih godina, umro je danas u 56. godini. Tragedija nažalost nije izbegnutaStarović preminuo posle kraće bolesti, objavili su domaći mediji.

Pročitaj i - Tragedija: Preminuo sin Kristijana Ronalda

Igor je proveo 10 godina u bendu “Divlji kesten” u kojem je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: “Suze krijem, same teku”, “Ti si moja muzika”, “Kristina”... “Divlji kesten” je uživao veliku popularnost, održali su na hiljade koncerata širom zemlje, osvajali brojne muzičke nagrade, a pre nepunih godinu dana Igor i članovi njegove grupe dobili su priznanje “Beogradski pobednik” za “doprinos i očuvanje tradicije u pop muzici”.

ATA Images

 

Igor Starović je po obrazovanju bio diplomirani arheolog, a pasiju prema umetnosti i muzici negovao je do kraja života. Uz muziku i arheologiju njegova velika ljubav bila je i košarka.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading