Dani tuge

U zagrljaju bola: Prva izjava Nikoline Pišek posle smrti supruga

Autor:

09.05.2022 14:45

Foto:

Foto:

Voditeljka Nikolina Pišek doputovala je iz Zagreba u Beograd gde joj je juče, u 44. godini, iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović



Suprug televizijske voditeljke Nikoline Pišek, Vidoje Ristović preminuo je juče iznenada, u 44. godini, u Beogradu. Nikolina tada nije bila uz supruga u Beogradu a kako su dugo živeli na relaciji Zagreb-Beograd, ona se tada nalazila u glavnom gradu Hrvatske. Dvadesetčetiri sata posle smrti supruga, u zagrljaju bola, Nikolina se izjavom iz Beograda prvi put oglasila.

Pročitaj i - Sin najbogatijeg antikvara: Detalji smrti i biografija Vidoja Ristovića

- Grozno se osećam, skoro da jedva pričam. Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živela ranije. Hvala na razumevanju, ne bih više da komentarišem - rekla je Nikolina za Republiku.

Instagram

 

Nikolinin suprug, Vidoje Ristović iznenada je preminuo juče na stolu za masažu. Njegova prerani odlazak šokirala je javnost, a on se samo nekoliko sati pre smrti osećao dobro, i sa kćerkicom Unom boravio je u muzeju, što je i objavio na svom Instagram profilu.

Boško Karanović

 

Kako pišu domaći mediji, Više javno tužilaštvo u Beogradu, naložilo je obudukciju i toksokološko veštačenje tela Vidoja Ristovića, čija je smrt juče prijavljena dežurnom zameniku tužioca.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading