Ne odustaje

Neuništiva: Kraljica Elizabeta bacila štap i vratila osmeh na lice

Autor:

29.04.2022 20:30

Foto:

Foto:

Kraljica Elizabeta pojavila se nasmejana i bez štapa nekoliko nedelja uoči proslave platinastog jubileja vladavine, pokazavši da je neuništiva



Britanska kraljica Elizabeta Druga pojavila se u punoj formi, sa velikim osmehom i bez štapa, pokazavši da je neuništiva, kada je u dvorcu Vindzor primila švajcarskog predsednika. To je izgledalo vrlo ohrabrujuće po pitanju njenog zdravstvenog stanja uoči predviđenih proslava za 70-godišnjicu njene vladavine u junu.

Pročitaj i - Ovo su krili kao zmija noge: Hari i Megan znaju šta rade 

Kraljica koja je u krugu najbližih proslavila 96. rođendan prošle nedelje, pozirala je za fotografe sa švajcarskim predsednikom Ignacijem Kaisom i njegovom suprugom u dvorcu Vindzor u koji se povukla od početka pandemije.

Getty Images

 

Obučena u plavo-sivu svilenu haljinu, Elizabeta Druga nije nosila štap sa kojim se više puta pojavljivala poslednjih nedelja jer je imala problema sa hodanjem. Kraljica je lično sredinom februara rekla da "ne može da se pomeri" pokazujući svoju levu nogu prilikom audijencije u Vindzoru.

Podsetimo, u čast kraljice Elizabete Druge planirala su četiri dana proslava početkom juna kako bi se obeležio njen „platinasti jubilej“ na britanskom tronu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading