Brat: Sofija Milošević u do sada neviđenom izdanju

Autor:

06.04.2022 12:45

Foto:

Foto:

Manekenka Sofija Milošević u do sada neviđenom izdanjuManekenka Sofija Milošević porodila se pre desetak dana u Madridu na svet donela drugog sina, kojem su ona i njen verenik, fudbaler Real Madrida i srpski reprezentativac, Luka Jović dali ime Teodor.

Pročitajte i: Nije izdržala - Sofija Milošević objavila sliku Teodora

Instagram

 

Ponosna mama od koje smo navikli da je mahom u elegatnom i sređenom izdanju, sada nas je iznenadila. Lepa mankenka odbacila je haljine zamenivši ih sportskom odećom. Verujemo da joj je nakon porođaja najbitnija udobnost i komocija, kao i većini žena. Sada je izabrala trenerku, sportsku majicu, patike, a uz to je i dodala kačket pošto kosa nije stilizovana od silnih obaveza koje ima oko dece.

Ako i vi imate užurban dan, i ne znate šta ćete sa svojom kosom, dodajte kačket svojoj dnevnoj kombinaciji, izgledaćete šik, a i niko neće znati da li ste oprali kosu ili ne.

Instagram

 

I da, moramo pohvaliti Sofijinu figuru, tek se porodila, a na njoj se ne vide tragovi trudnoće, nema viška kilograma. Pitamo se, hoće li nam otkriti u čemu je tajna ovako dobrog izgleda?

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading