Žarko Paspalj hitno operisan: Legenda u bolnici

Autor:

01.04.2022 15:45

Foto:

Foto:

Zbog stare boljke sa nogom, čuveni košarkaški reprezentativac Žarko Paspalj smešten je na Institut za kardiovaskularne bolesti Dedinje



Proslavljeni košarkaš i reprezentativac Jugoslavije Žarko Paspalj, koji je 26. marta napunio 56 godina, nalazi se već nekoliko dana na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, objavili su domaći mediji. Kako saznaje Gloria njemu je juče izvršena hirurška intervencija na venama na nozi.

Pročitaj i -Šajlo ćerka Anđeline i Breda ide na operaciju - Razlog za to je zaista bizaran!

- Sve je u redu, radi se o staroj boljki sa nogom - izjavio je Paspalj kratko za beogradske medije, posle operacije, i dodao da nema nema mesta panici.

Jelena Jovanov / Gloria

 

Tokom blistave karijere, legendrni igrač KK Partizan nastupao je za San Antonio Sparse, dok se u Evropi afirmisao igrajući za grčke klubove Olimpijakos, Panatinaikos, Panionios, Aris iz Soluna. Branio je boje i franucskog Pariza, a patike je okačio o klin 1998. godine u Virtusu iz Bolonje.

Jelena Jovanov / Gloria

 

U reprezentaciji Jugoslavije je na Olimpijskim igrama osvojio dva srebra: 1988. u Seulu i 1996. u Atlanti. Zlatnom medaljom se okitio na Evropskim prvenstvima 1989, 1991. i 1995, kao i na Svetskom prvenstvu u Argentini 1990. godine.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading