Nakon turbulentnog perioda konačno sreća: Nova prinova u porodici Aleka Boldvina

Autor:

30.03.2022 11:00

Foto:

Foto:

Porodica Aleka Boldvina bogatija za još jednog člana



Nakon izuzetno turbulentnog perioda koji je preživela porodica Aleka Boldvina čini se da je tmuran period konačno iza njih. Naime, Alek i njegova supruga Hilarija objavili su na zvaničnom Instagram profilu da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja po sedmi put, prenose američki mediji.

- Nakon brojnih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljivo i veliko iznenađenje: ove jeseni stiže nam još jedan Boldvinito - napisala je Alekova supruga Hilarija, te nastavila - Bili smo prilično sigurni d aje naša porodica kompletna, ali smo i više nego zadovoljni ovim iznenađenjem.

Pročitajte Potpuno izgubio kompas: Alek Boldvin fizički nasrnuo na muškarca

Porodica Aleka Boldvina konačno dočekala lepe vesti 

Vest o trudnoći Hilarije, čini se, stigla je u pravo vreme po porodociu Boldvin, s obzirom da je istraga o pucnjavi na setu filma 'Rust' i dalje u toku.

Nakon što je Halina Hačkins (42) preminula od posledica ranjavanja, a reditelj Džoel Souza (48) je ranjen na setu od strane Aleka Boldvina, koji je nehotice ispalio metak, ne znajući da je isti greškom bio napunjen pravim mecima, protiv njega je podignuta tužba za ubistvo.

- Nova beba je svetla tačka u našim životima - napisala je Hilarija na svom Instagramu - Blagoslov i dar u ovim nesigurnim vremenima - zaključila je.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading