Najkrupniji partizan: Kubura se igrao rata

Autor:

18.03.2022 16:00

Foto:

Foto:

Kada se to Kubura igrao rata



Našeg poznatog glumca Aleksandra Srećkovića Kuburu trenutno gledamo u glavnoj ulozi u predstavi "Godine vrana" koja je nedavno imala premijeru u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Pročitajte i: Loš đak - Kubura otkrio šta je radio u srednjoj školi

 

 

Kubura retko u javnosti govori o svom privatnom životu, uglavnom sve što ima i želi da kaže učini to putem svog instagram profila. Ovoga puta glumac je na svom profilu objavio sliku sa društvom iz detinjstva. Na fotografiju može se videti da nosi naočere, a i bogami, i da je najkrupniji od ostalih dečaka. Kako je pomenuta fotografija nastala 1982, to znači da ima svega devet godina. Lep sunčani letnji dan, verovatno je raspust u toku, a koju igra je tada bila zanimljiva dečacima? Pa, rat i gluma partizana. Svi bi uvek da budu pozitivci.

Pročitajte i: Uprljao ruke - Aleksandar Srećković Kubura sprema rakiju

 

 

Kako nisu svi mogli imati igračke pištolje, em je skupo bilo, em se nisu mogle naći na svakom koraku dečje igračke, Kubura i drug do njega napravili su svoje verzije oružja od drveta. Verujemo da je slika pobudila lepa sećanja u glumcu, ipak se dugo pamti ono što nisi imao i što si sam napravio. Uostalom, svi smo nekada napravili neku igračku kojom smo bili ponosni.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading