Rat bivših se nastavlja: Bred tužio Anđelinu zbog Rusa

Autor:

18.02.2022 13:35

Foto:

Foto:

Holivudski glumac Bred Pit podneo je tužbu protiv bivše supruge Anđeline Džoli jer ga nije obavestila da je deo nekada zajedničkog imanja u Francuskoj prodala ruskom oligarhu



Holivudski glumac Bred Pit podneo je tužbu protiv bivše supruge Anđeline Džoli zbog toga što je, kako je naveo, nezakonito prodala svoj deo njihovog imanja “Chateau Miraval” u Francuskoj.

Pročitaj - Jednim potezom otkrio sve: Dobro poznati pevač stavio tačku na nagađanja o vezi s Anđelinom Džoli

Pit tvrdi da su se dogovorili da niko neće prodati svoj udeo u imanju bez dogovora sa drugom stranom. Bez obzira na to, Džolijeva je, kako navodi glumac, svoj udeo prodala ruskom biznismenu Juriju Šefleru, bez Pitovog dopuštenja.

U sudskim dokumentima, podnetim u Višem sudu u Los Anđelesu, piše:

- Džolijeva je izvršila navodnu prodaju bez Pitovog znanja, uskraćujući bivšem suprugu pravo na pristanak koje mu je dugovala, i pravo preče kupovine koje je njen poslovni subjekt dugovao njegovom. Prodala je svoj deo sa znanjem da će biznismen Šefler i njegove filijale nastojati da kontrolišu posao kome se Pit posvetio.

Getty Images

 

Anđelina i Bred su imanje kupili 2008. za 28,4 miliona dolara, s namerom da tamo odgajaju svoju decu i izgrade porodični vinski biznis. Par se na tom mestu venčao 2014, ali su se razveli pet godina kasnije. Imanje Miraval se nalazi u selu Corens u regionu Provansa na jugoistoku Francuske. Vila od 35 soba obiluje bujnim vrtovima, fontanama, akvaduktima, ribnjakom, kapelom i vinogradom u koji je, kako Pit kaže, uložio veliku sumu novca.

Profimedia

 

Pit je tamo razvio vinograd i višemilionski posao i postao jedan od najvećih svetskih proizvođača roze vina.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading