Rat bivših se nastavlja: Bred tužio Anđelinu zbog Rusa

Autor: Gloria.rs

18.02.2022 13:35

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Holivudski glumac Bred Pit podneo je tužbu protiv bivše supruge Anđeline Džoli jer ga nije obavestila da je deo nekada zajedničkog imanja u Francuskoj prodala ruskom oligarhuHolivudski glumac Bred Pit podneo je tužbu protiv bivše supruge Anđeline Džoli zbog toga što je, kako je naveo, nezakonito prodala svoj deo njihovog imanja “Chateau Miraval” u Francuskoj.

Pročitaj - Jednim potezom otkrio sve: Dobro poznati pevač stavio tačku na nagađanja o vezi s Anđelinom Džoli

Pit tvrdi da su se dogovorili da niko neće prodati svoj udeo u imanju bez dogovora sa drugom stranom. Bez obzira na to, Džolijeva je, kako navodi glumac, svoj udeo prodala ruskom biznismenu Juriju Šefleru, bez Pitovog dopuštenja.

U sudskim dokumentima, podnetim u Višem sudu u Los Anđelesu, piše:

- Džolijeva je izvršila navodnu prodaju bez Pitovog znanja, uskraćujući bivšem suprugu pravo na pristanak koje mu je dugovala, i pravo preče kupovine koje je njen poslovni subjekt dugovao njegovom. Prodala je svoj deo sa znanjem da će biznismen Šefler i njegove filijale nastojati da kontrolišu posao kome se Pit posvetio.

Getty Images

 

Anđelina i Bred su imanje kupili 2008. za 28,4 miliona dolara, s namerom da tamo odgajaju svoju decu i izgrade porodični vinski biznis. Par se na tom mestu venčao 2014, ali su se razveli pet godina kasnije. Imanje Miraval se nalazi u selu Corens u regionu Provansa na jugoistoku Francuske. Vila od 35 soba obiluje bujnim vrtovima, fontanama, akvaduktima, ribnjakom, kapelom i vinogradom u koji je, kako Pit kaže, uložio veliku sumu novca.

Profimedia

 

Pit je tamo razvio vinograd i višemilionski posao i postao jedan od najvećih svetskih proizvođača roze vina.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading