Istekla mu zabrana: Šta je Duško prvo uradio od kad sme da prilazi Jeleni Karleuši

Autor:

08.02.2022 10:42

Foto:

Foto:

Dušku Tošiću istekla zabrana prilaska, a evo kako je iskoristio dan kada je konačno mogao da se ujedini sa suprugom Jelenom Karleušom i ćerkama Atinom i Nikom



Dušku Tošiću je istakla zabrana prilaska koju mu je sud izdao kao meru povodom navodnog fizičkog nasilja nad Jelenom Karleušom, koje se dogodilo pre mesec dana.

Njemu je prvo bila izrečena zabrana od 48 sati, a potom je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana.

Pročitajte i Nemaština, teško detinjstvo i trnovit put: Pokojni otac Duška Tošića ovako je govorio o sinu

Instagram

 

Dušku Tošiću istekla zabrana prilaska

Kako navodi "Kurir", sud je prihvatio predlog o isteku zabrane prilaska, a sada se čeka izveštaj Centra za socijalni rad i izjava oštećene.

Međutim, Tošić nije požurio da razreši sukob sa porodicom, već je i dalje u Istanbulu, a o tome je obavestio svoje Instagram pratioce.

Tošić je snimio pogled na grad i galeba koji mu je prišao sasvim blizu, a po tome bi se reklo da fudbaler uopšte nije uznemiren.

Pročitajte i Neka ti se duša odmori u raju - Tragična smrt poremetila Duška Tošića

Instagram

 

Karleuša, takođe, svojim objavama nije aludirala na temu porodičnih problema, već je svoju pažnju preusmerila na prava životinja.

Pročitajte i Dušku Tošiću istekla zabrana prilaska, a evo kako se JK opušta

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading