Iznenađenje

Tajna otkrivena: Ovo su detalji venčanja Slobe Radanović i njegove izabranice

Autor:

03.02.2022 11:11

Foto:

Foto:

Sloba Radanović odlučio da stane na 'ludi kamen', te će on i njegova izabranica Jelena Đuričanin sudbonosno 'da' izgovoriti na praznik ljubavi - Svetog Trifuna.



Folk pevač Slobodan Radanović u nedavnom intervjuu otkrio je da ove godine planira da stane na ludi kamen, te je spreman da se obaveže na večnu ljubav svojoj partnerki Jeleni. Njih dvoje sudbonosno 'da' trebalo bi da izgovore 14. februara, simboličan datum koji predstavlja dan zaljubljenih ili Svetog Trifuna.

Od grandiozne proslave neće biti ništa, jer pomenuti par planira intimnu ceremoniju koja će biti upriličena u jednom manastiru, a kojoj će prisustvovati samo najuži krug porodice.

Pročitajte Sve je počelo u Visokim Dečanima: Dug i skladan brak Nenada i Sare Jezdić

Ataimages

 

Nakon crkvenog venčanja, održaće se i građansko, a taj događaj biće upriličen u jednom od prestoničkih restorana. Budući mladenci uveliko planiraju detalje venčanja, a iste ne žele da podele ni sa svojim najbližima, kako bi čitav događaj bio iznenađenje za sve, prenosi Telegraf Jetset.

Kako smo pomenuli na početku teksta, Sloba je nedavno govorio o venčanju, te je izričito naglasio da isto planira da održi ove godine.

- Možemo očekivati da to bude ove godine, mislim da je vreme za to, razmišljam o tim stvarima, osnivanju porodice i jedva čekam da se oprobam u tome. Ne znam kako će to sve izgledati, nismo pričali, ali obavestićemo vas sve na vreme. Ima mnogih kolega koje bih voleo da mi zapevaju na svadbi, možda Darko Lazić, Prijovićka, njih volim i privatno da slušam, Jovan Perišić, ma biće svega - otkriva premijerno Radanović za pomenuti medij, pa dodaje:

Ataimages

 

- Ni mama ne zna ništa konkretno još uvek, ali ona Jelenu mnogo voli, ne sumnjam da će se oduševiti. Da ona nije prava za mene, mislim da bi se to odavno raspalo. Nije mi bitno da li će biti dečak ili devojčica, bitno samo da je živo i zdravo - zaključuje Sloba Radanović.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading