Odlazak velikana: Preminuo Aki Rahimovski

Autor:

22.01.2022 16:27

Foto:

Foto:

Pevač grupe Parni Valjak Aki Rahimovski preminuo je u 67. godini.



Pevač Aki Rahimovski preminuo je danas, a tužnu vest je potvrdio njegov menadžer Damir Osredečki.

- Akiju je jutros naglo pozlilo, odmah su ga odvezli u bolnicu u Novom Mestu, gdje je živio sa suprugom i dvogodišnjom kćerkicom. Nažalost, ubrzo je preminuo. Ne znamo još točno što se dogodilo, nisu nam rekli, ali pretpostavljamo da je srce u pitanju. Posljednjih se dana dosta loše osjećao. Imao je i problema s kralježnicom, zbog čega je Parni valjak odgađao koncerte. Osim toga, prebolio je i koronu, a ugrađeno mu je bilo i šest stentova na srce. Sve je to učinilo svoje, nažalost - rekao je Damir, prenosi Jutarnji.

Vest o pevačevoj smrti potvrdili su i na zvaničnoj Facebook stranici grupe.

Pročitajte i Sin Akija Rahimovskog - Tata je ok, ali sada mora da"stane na loptu"

- Akiju je jutros naglo pozlilo, odmah su ga odvezli u bolnicu u Novom Mestu, gdje je živio sa suprugom i dvogodišnjom kćerkicom. Nažalost, ubrzo je preminuo. Ne znamo još točno što se dogodilo, nisu nam rekli, ali pretpostavljamo da je srce u pitanju. Posljednjih se dana dosta loše osjećao. Imao je i problema s kralježnicom, zbog čega je Parni valjak odgađao koncerte. Osim toga, prebolio je i koronu, a ugrađeno mu je bilo i šest stentova na srce. Sve je to učinilo svoje, nažalost - govori Damir.

- "Za malo nježnosti, na sve ću pristati, za malo nježnosti, da mogu zaspati". Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvek zaspao Aki Rahimovski - piše u objavi.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading