Oteto, prokleto: Još jedan propali brak Pamele Anderson

Autor:

21.01.2022 17:21

Foto:

Foto:

Glumica Pamela Anderson razvodi se četvrti put



Zvezda serije "Čuvari plaže" Pamela Anderson i njen suprug Den Hejherst brzo su stigli do razvoda.

Glumica je podnela zahtev za razvod samo godinu dana nakon ozvaničenja njene veze sa telohraniteljem, ali joj to nije prvi kratkoročni brak.

Kraj sigurno nije idiličan, ali ni u početku nije bilo sve sjajno. Naime, Hejherstova bivša partnerka Keri optužila je Pamelu kako im je razorila vezu.

Pročitajte i Pamela Anderson - postavši seks simbol izlečila je sekusalne traume

Foto: Getty Images

 

- Ovo nije slatka ljubavna priča iz karantine, kako oni to pokušavaju da predstave, to je sve prevara. Želim da ljudi znaju da je moja petogodišnja veza sa Denom, u koju je bilo uključeno troje dece, još trajala kad su se oni počeli da se viđaju. Sve je počelo preljubom i uništenim životima", ispričala je bivša Hejhurstova supruga za "San", koja sa njim ima dvoje zajedničke dece

Izvor blizak paru je najnoviji bračni brodolom opisao kao "pandemijski vihor koji je utihnuo", a za glumicu je rekao:

- Pamela voli autentično, kako i živ - kazao je izvor, a preneo Roling stoun.

Ovo je, inače, peti ravod proslavljene lepotice. Najpre je bila u braku sa bubnjarom Tomi Lijem od 1995. godine do 1998. s kojim je dobila dva sina Brendona Tomasa i Dilana Džegera. Udala se i razvela u godinu dana s Kid Rokom, 2006. godine, a potom se udala i razvela od producenta Rika Solomona i to dva puta, 2007. i 2013. godine, a oba braka su trajala po manje od godinu dana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading