Smaragd, dijamant i krv: Megan Foks je rekla DA

Autor:

13.01.2022 17:30

Foto:

Foto:

Glumica Megan Foks (35) i muzičar Mašin Gan Keli (31) verili su nakon godinu i po dana veze



Glumica Megan Foks objavila je na svom Instagram nalogu video svoje prosidbe, koja se po mnogo čemu razlikuje od standardne. 

Uz opširan opis ljubavne priče sa Kelijem, koja svojom bizarnošću privlači pažnju, dodala je da su jedno drugom pili krv kako bi proslavili veridbu.

Pročitajte i Moćna transformacija - Megan Foks je dobra riba i sa belom kosom

Na snimku se vidi da Keli kleči na jednom kolenu ispred Megan, a potom i ona klekne, te potvrdno klima glavom dok joj budući suprug stavlja prsten na ruku.

- U julu 2020. godine sedeli smo pod ovim drvetom. Tražili smo magiju. Bili smo svesni boli s kojom ćemo se suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom periodu - započela je u opisu ispod objave glumica.

- Nesvesni rada i odricanja koje će odnos zahtevati od nas, postali smo opijeni ljubavlju. I karmom. Godinu i po dana nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smejali se više nego što sam mislila da je moguće, pitao me da li hoću da se udam za njega. I baš kao u svakom životu pre ovog, i kao u svakom životu koji sledi, rekla sam mu "da" - napisala je Megan, pa dodala:

- I onda smo jedno drugom pili krv.

Pročitajte i Bolna strana majčinstva - Megan Foks otkrila zbog čega često zaplače

Mašin Gan Keli na Instagram profilu objavio je snimak prstena kojim je zaprosio glumicu.

- Doveo sam je ispod istih grana gde smo se zaljubili i pitao hoće li se udati za mene. Znam da je tradicionalno imati jedan prsten, ali ja sam ovaj dizajnirao uz pomoć Stivena Vebstera kako bi imao dva. Smaragd (njen rodni kamen) i dijamant (moj rodni kamen) postavljeni su na dve magnetske trake koje se spajaju kao dve polovine i stvaraju jednu dušu i nejasno srce koje predstavlja našu ljubav - napisao je Gan Keli.

Pročitajte i Već prebolela razvod - Megan Foks utehu našla u zagrljaju poznatog repera

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading