Proslavila je rođendan: Mi znamo koliko je godina napunila Ruška Jakić

Autor:

10.01.2022 14:00

Foto:

Foto:

Veoma vitalna i radno aktivna kao devojčica u najboljim godinama, legendarna TV novinarka nedavno je obeležila veliki jubilej



U subotu, 8. januara, popularna Ruška Jakić, TV novinarka i autorka koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, napunila je 84 godine. Rođena je 1938. godine u Beogradu u porodici jugolsovenskog diplomate Sretena i beogradske lepotice Evgenije Jakić, devojačko Barberis.

Pročitajte i Ruška Jakić samo za Gloriju - opalio mi je šamarčinu i morala sam da se vratim nazad!

Foto: Jakov Simović, Privatna Arhiva

 

Posle završetka gimnazije, Ruška se zaposlila u Izdavačkoj kući Politika i nastavila sa obrazovanjem. Osim što je drugovala s nekim od najznačajnijih umetnika druge polovine XX veka (Momo Kapor, Olja Ivanjicki, Aleksandar Joksimović) njenom zaslugom je Jugoslavija dobila licencu za učešće na izborima za Mis sveta.

Pročitajte i Bliska prijateljica preminulog Ace Joksimovića, Ruška Jakić - Poslednjih godina potpuno se povukao iz javnog života!

Foto: Jakov Simović, Privatna Arhiva

 

Pročitajte i Ruška Jakić otkriva tajnu svoje vitke linije!

Foto: FB screenshot

 

Uprkos tome što je u devetoj deceniji života, veoma je vitalna i radno aktivna. I dalje uređuje i vodi emisiju “Ljubav i moda” koja se emituje tri decenije. Iza sebe ima tri braka i kćerku Anu.

Pročitajte i Nikad nije kasno - Ruška Jakić spremna je da se prepusti ljubavi i u devetoj deceniji života!

Foto: Jakov Simović, Privatna Arhiva

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading