Peta supruga i treće dete: Nikolas Kejdž objavio radosne vesti

Autor:

08.01.2022 13:02

Foto:

Foto:

Glumac Nikolas Kejdž i njegova supruga Riko Šibata postaće roditelji



Nakon četiri propala brakam holivudski glumac Nikolas Kejdž (57) našao je sreću s 30 godina mlađom suprugom Riko Šibata (28).

Par očekuje dete, prvorođenče za Riko i Nikolasovo treće dete, dok iz prethodnih veza ima dva sina, Kal Ela (16) i Vestona (31). Inače, Riko je glumčeva peta supruga.

- Budući roditelji su oduševljeni - izjavio je izvor za Page Six i dodao kako su pol deteta i termin porođaja za sada nepoznati.

Kejdž je svoju mladu suprugu upoznao u njenom rodnom Japanu 2020. godine, nedugo nakon što se razveo od svoje četvrte supruge Erike Koike, a ubrzo su se verili putem FaceTimea. Venčali su se 16. februara prošle godine na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu.

Glumac ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautorkom Lizom Mari Presli, kćerkom Elvisa Preslija. Venčali su se 2002. i razveli nakon dva meseca.

Prvi put je u bračnu luku uplovio s glumicom Patrišom Arket, koju je zaprosio nekoliko sati nakon što ju je upoznao. Kejdž je tada imao 23 godine, a Arket 19. Glumica ga je odbila, no nakon osam godina veze ona je zaprosila njega i dve nedelje kasnije su se venčali. Rastali su se 2000. godine.

S Alis Kim, venčao se 2004. godine. Par je punio medijske stupce zbog 20 godina razlike među njima. Zajedno su bili 14 godina, a rastali su se 2016. godine.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading