Velika tuga

Čuvena jugoslovenska manekenka Tamara Bakić preminula!

Autor: Gloria.rs

26.12.2021 12:20

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Preminula Tamara Bakić! Najpoznatija srpska manekenka preminula je juče u Beogradu u 87. godini života.Jedna od najpoznatiji srpskih manekenki i čuvena jugoslovenska manekenka Tamara Bakić, nažalost, preminula je u 87. godini života, u Beogradu. Ova vest i te kako je potresla javnost u regionu, koja je činjenicu da Tamare više nema podnela vrlo teško.

Popularna manekenka rođena je davne 1934. godine u Somboru, a činjenica da je odrasla u velikoj porodici u kojoj se znao red u mnogome joj je olakšala životni put, te je na tome oduvek bila zahvalna.

Pročitajte i Bivša manekenka Tamara Bakić (87): Peške na sedmi sprat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Bakic (@bakic_tamara)

U svom životu prošla je što šta, a kako je sama volela da istakne najlepše uspomene vezivale su je za njenu baku, Njanju, dok je one najružnije vezivala za ozloglašeni mađarski logor u Bačkoj Palanci. Njena porodica se, po izlasku iz logora preselila u Beograd, gde su i dočekali oslobođenje.

- I danas mi je u sećanje urezana slika koju sam prvu videla po izlasku iz podruma na ulicu - neopisivo slavlje ljudi iznad kojih su visile pokidane žice, a okolo pustoš od pokidanih stabal - prisećala se Tamara svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Bakic (@bakic_tamara)

Datum i mesto sahrane biće naknadno objavljeni.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading