Klupko se odmotava: Još jedna žena optužila Zverku za silovanje

Autor:

19.12.2021 17:00

Foto:

Foto:

Američki glumac Kris Not (67), poznat po liku Zverke u seriji “Seks i grad”, optužen je za seksualni napad na dve žene i njihovo uznemiravanje, a optužbama su se pridružile još dve žene



Jedna od te dve žene tvrdi da ju je Kris Not silovao 2004. godine kada je on imao 49, a ona samo 22 godine. Optužbe protiv američkog glumca detaljno su opisane u izveštaju koji je juče objavljen u magazinu “The Hollywood Reporter” u Americi.

Pročitajte i Zar i on - Dve žene optužile Zverku za silovanje

Profimedia

 

Dve žene, koje se ne poznaju, obratile su se policiji odvojeno i u razmaku od nekoliko meseci sa tvrdnjama da ih je glumac seksualno zlostavljao. Žrtve - koje koriste pseudonime Zoi i Lili - rekle su da ih je emitovanje novih epizoda serije “Seks i grad” dodatno uznemirio i vratio u tragičan period. Zoi i Lili su rekle da su se incidenti dogodili u Los Anđelesu 2004. i Njujorku 2015. godine.

Not je negirao optužbe u izjavi koju je poslao medijima u kojoj navodi:

- Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao skoro pre 10 godina, kategorički su lažne. Ove priče su mogle da budu od pre 30 godina ili pre 30 dana. Ne uvek znači ne. To je linija koju nisam prešao. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju ove priče, ali znam ovo: Ja nisam napao te žene.

Ženama koje su ga optužile anonimno, pridružila se i glumica Zoe Lister Džouns, koja je glumila u seriji Red i zakon, pa je na svom Instagram profilu podelila pojedinosti njihovog odnosa potvrdivši da je i ona imala neprijatno iskustvo.

Pročitajte i Morao je da umre - Kreatori "Seksa i grada" o "velikoj smrti" u nastavku

Promo

 

Međutim, sada se optužbama pridružila i žena pod pseudonimom Ava koja tvrdi kako je Not nasrnuo na nju kada je imala samo 18 godina.

Sve se dogodilo u jednom njujorškom restoranu 2010. godine. Ava koja je radila kao hostesa i pevačica zapala je glumcu za oko.

- Nakon što se restoran zatvorio došao je do mene. Počeo je da me pribija uz sto i dira. Nije slušao kada sam govorila 'ne'. Nekako sam ga uverila da ćemo se sastati negde drugo i tako uspela da pobegnem kući - priznala je.

Glumac je negirao i ove navode, tvrdeći da mu nije jasno o čemu se radi.

- Kris uopšte ne poznaje nekog takvog, i kao što je već rekao, nikada ne bi prešao granicu na taj način", rekao je predstavnik njegovog tima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading