Zar i on: Dve žene optužile Zverku za silovanje

Autor:

17.12.2021 10:00

Foto:

Foto:

Žrtve koje koriste pseudonime Zoi i Lili rekle su policiji da su se incidenti dogodili u Los Anđelesu 2004. i Njujorku 2015. godine, a glumac je negirao optužbe



Američki glumac Kris Not (67), poznat po liku Zverke u seriji “Seks i grad”, optužen je za seksualni napad na dve žene i njihovo uznemiravanje. Jedna od te dve žene tvrdi da ju je Not silovao 2004. godine kada je on imao 49, a ona samo 22 godine. Optužbe protiv američkog glumca detaljno su opisane u izveštaju koji je juče objavljen u magazinu “The Hollywood Reporter” u Americi.

Pročitaj i - Kris Not oduševio publiku: Zverka ponovo u najbitnijoj ulozi života

Dve žene, koje se ne poznaju, obratile su se policiji odvojeno i u razmaku od nekoliko meseci sa tvrdnjama da ih je glumac seksualno zlostavljao. Žrtve - koje koriste pseudonime Zoi i Lili - rekle su da ih je emitovanje novih epizoda serije “Seks i grad” dodatno uznemirio i vratio u tragičan period. Zoi i Lili su rekle da su se incidenti dogodili u Los Anđelesu 2004. i Njujorku 2015. godine.

Profimedia

 

Not je negirao optužbe u izjavi koju je poslao medijima u kojoj navodi:

- Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao skoro pre 10 godina, kategorički su lažne. Ove priče su mogle da budu od pre 30 godina ili pre 30 dana. Ne uvek znači ne. To je linija koju nisam prešao. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju ove priče, ali znam ovo: Ja nisam napao te žene.

Promo

 

Notova najpoznatija uloga je u seriji “Seks i grad”, u kojoj glumi Zverku, dečka, a potom i supruga glavne junakinje Keri Bredšo, koju igra Sara Džesika Parker. Krisa smo gledali u pomenutoj seriji od 1998. godine do ove najnovije sezone naslovljene “I tek tako...”, u kojoj je već u prvoj epizodi preminuo.

Glumac je u braku sa kanadskom koleginicom Tarom Vilson od aprila 2012, iako su se upoznali 2002. godine. Sina Oriona dobili su januara 2008, a februara 2020. godine dobili su drugog sina Kitsa. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading