Deda Mraz je poranio: Marija Šerifović poklanja svoju jelku

Autor: Gloria.rs

10.12.2021 16:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pevačica Marija Šerifović je odlučila da obraduje jednog od svojih obožavatelja, ali ima jedan zahtevPevačica Marija Šerifović odlučila je da u nečiji dom stigne pre pravog Deda Mraza. Ona želi da obraduje jednog od svojih obožavatelja tako što će mu za novogodišnje praznike pokloniti svoju jelku.

Pročitaj i - Marija Šerifović teško podnosi gubitak: Možda nas spoji predstava nova, ponovo

Marija je ovu vest objavila u svom jutjub vlogu, u kome je otkrila koji su uslovi za učešće u ovoj prednovogodišnjoj nagradnoj igri.

- Da li se sećate prošle godine kada sam kitila jelku? Kao što znate, moja fantastična jelka je živela u mom skromnom domu i ja sam sad nešto rešila… Rešila sam da organizujem novu jelku za sledeću godinu. Da li se sećate koliko su omalovažavali moju jelku? Pošto već jesu, ta jelka dobija posebnu vrednost. Zato što sam rešila da ovu jelku poklonim nekome od vas - rekla je Marija u svom vlogu, i nastavila:

 

 

- Ali, ova jelka otići će u nečiji dom samo pod uslovom da bude okićena tokom čitave godine u vašem domu. Morate da mi date ime, prezime, adresu stanovanja i sve ostalo da bih mogla s vremena na vreme da posetim moju jelku. Morate da mi napišete zašto želite ovu jelku i zašto sam ja za vas sega mega car.

Da predstojeće praznike ne bi dočekala nespremna, naša pobednica na "Pesmi Evrovizije" je već okitila svoju novu jelku i ponosno je pokazala kako ona izgleda.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading