Srce se više nije čulo: Džesi Džej slomljena gubitkom bebe

Autor:

25.11.2021 13:40

Foto:

Foto:

Britanska pevačica Džesi Džej objavila je da je izgubila bebu i da će, uprkos velikom bolu i tugi, održati zakazani koncert u Los Anđelesu jer smatra da će joj radna terapija pomoći u procesu oporavka



- Posle trećeg ultrazvuka rekli su mi da se više ne čuju otkucaji bebinog srca. Osećam se kao da nemam kontrolu nad svojim emocijama. Možda ću zažaliti što sam ovo objavila. Možda i neću. Ne znam - napisala je britanska pevačica Džesi Džej (33) na svom instagram profilu neposredno pošto je saznala da je izgubila bebu. 

Spontani pobačaj, koliko se može videti iz pevačicine objave, desio se iznenada, bez ijedne najave.

- Još juče ujutro sam se smejala dok sam razgovarala s prijateljicom. “Ozbiljno, kako ću sutra uveče izdržati koncertni nastup u Los Anđelesu a da ne kažem publici da sam u drugom stanju”, pitala sam je. Sve je bilo u najboljem redu, u meni su se komešale emocije različtog porekla. Nisam bila sigurna da li je došlo vreme da sa svojim obožavaocima podelim lepe vesti.  

Pročitajte i Sandra Bulok: Konačno srećna

gettyimages

 

Posle prvobitnog šoka i lavine tuge, Džesi je odlučila da održi koncert.

- Ono što znam jeste da želim da pevam večeras. Ne zato što izbegavam proces žaljenja, već što mislim da će mi pevanje pomoći. Imala sam samo dva nastupa u poslednje dve godine i mojoj duši to treba. Još više posle onoga što me je snašlo. Znam da neki misle da bih trebalo jednostavno da otkažem koncert. Ipak, u ovom trenutku mi je samo jedna stvar jasna. Počela sam pevati veoma mlada i to iz zabave, da ispunim svoju dušu i to mi je bila svojevrsna terapija da zavolim sebe. To se nikada nije promenilo i ovo što mi se dogodilo moram procesuirati na svoj način. Želim biti iskrena i istinita, neću skrivati ono što osećam. To zaslužujem. Ne samo zbog sebe i publike, već i zbog moje male bebe. Znam sebe, i znam da bih o tome pričala na pozornici jer sam takva. Dakle, umesto uplakanog govora, ovo mi se čini sigurnije – navela je Džesi koja je na muzičkoj sceni punu deceniju i po.

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading