Baš su porasle: Kćerke i supruga dale podršku Sergeju Ćetkoviću

Autor:

19.11.2021 12:00

Foto:

Foto:

Najveću podršku Sergeju Ćerkoviću pred sinoćni koncert u Kombank dvorani pružile su supruga Kristina i kćerke Lola i Mila



Pevač Sergej Ćetković održao je sinoć koncert u Kombank dvorani, koji je bio raspordat, a posle dužeg vremena na jednom muzičkom događaju viđen je red na ulasku, u kom su se posetioci pridržavali epidemioloških mera.

Pročitaj i - Preslatko: Kako su Sergej i Kristina Ćetković pomogli Knezu

Uz ponovni susret sa publikom, Sergej je bio presrećan što je najvažniju podršku imao od svoje porodice: u pratnji majke Kristine, njihove kćerke Lola i Mila došle su da podrže oca. Primetno je da su Sergejeve kćerke baš porasle, a sve tri dame porodice Ćetković pojavile su se savršeno stilizovane, u kaputu i čizmama, i svi pogledi bili su uprti u njih.

Ata Images

 

Lola i Mila nisu skidale osmeh sa lica, a ponosna mama posmatrala ih je sa puno ljubavi.

Pred nastup Ćetković je priznao da njegova naslednica Lola nije mogla da dočeka ovaj nastup, a otkrio je i da li one ikada imaju strah kada treba da izađu na binu sa njim.

- Ma kakvi, tu strah ne postoji. U Centru Sava je Lola napravila ne znam koliko zvezdi ispred publike, non stop sam gledao samo da ne padne - priznao je pevač.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading