Ove reči Ljubivoje Ršumovića zabrinule su njegove obožavaoce: Kako je zapravo njegovo zdravstveno stanje?

Autor:

09.11.2021 16:40

Foto:

Foto:

Ljubivoje Ršumović hospitalizovan je nedavno zbog virusa Korona, a sada je objasnio kako se oseća, te u kakvom je stanju.



Jedan od najistaknutijih domaćih književnika i dečijih pisaca Ljubivoje Ršumović susreo se s pošasti koja već više od dve godine hara svetom. Nakon što je otkrio da je pozitivan na virus korona pesnik je hospitalizovan u KBC 'Bežanijska kosa', no iako je protivnik podmukao i nepredvidiv Ljubivoje ne gubi optimizam, te tvrdi da će iz ove bitke izaći kao pobednik.

- Umoran sam i ne mogu baš mnogo da pričam. Kako može da bude čovek koji ima koronu? Zamaram se, malo teže dišem... Vakcinisan sam i nadam se da ću pregurati sve ovo - objašnjava Ršumović za Informer.

Pročitajte i Ljubivoje Ršumović uzeo od komšije: pesnik iznenadio obožavaoce

ATA Images

 

Podsećanja radi, pre nešto više od sedam dana javnosti je saznala da je čuveni pesnik hospitalizovan, kada je na svom Fejsbuk profilu njegova prijateljica i koleginica Mirjana Bulatović poslala jasnu poruku:

- Razmenili smo nekoliko poruka. U jednoj mi je poručio: Hvala svima koji brinu - da mi koronu s glave skinu. Hvala i onima koji brinu da mi glavu s krunomo skinu! Molim se Bogu da pomogne - i njima i meni - citirala je Bulatovićeva Ršumovićeve reči, koji je u svom stilu objasnio u kakvoj se situaciji nalazi.

Nadamo se da će se Ljubivoje Ršumović uspešno oporaviti, te da će nastaviti da stvara i oduševljava mališane širom regiona.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading