Svaka čast: Poznata voditeljka zatrudnela u 47. godini

Autor: Gloria.rs

01.11.2021 22:00

Foto: Screenshot b92 TV

Foto: Screenshot b92 TV

Voditeljka Slađana Slavković trudna je u 47. godini života, a srećne vesti podelila je na svom Instagram profilu.Voditeljka koja je srca domaće publike osvojila vodeći emisije '150 minuta', potom i 'Osvrt' Slađana Slavković (47) svojevremeno donela je odluku da se povuče sa javne scene, te potpuno nestane. Mnogi su se tada pitali šta se krije iza njenog iznenadnog nestanka, no do dan danas odgovor na to pitanje nisu dobili.

No, kako je lepa voditeljka ostala u drugom stanju, svoju sreću nije mogla da sakrije, te je putem svog Instagram profila predivne vesti podelila sa javnošću - u 47. godini voditeljka čeka dečaka.

Pročitajte i Glumica trudna u četrdesetoj: Bojana Ordinačev pokazala stomačić! (Foto)

- Mama i sin, devet meseci trudnoće - poručila je voditeljka koja je karijeru počela na 'BK' televiziji, da bi potom nastavila na 'Prvoj' i na 'B92', u opisu fotke na kojoj je trudnički stomak očigledan.

Poznato je od ranije da je Slađana bila veliki protivnik braka i čitave papirologije koja ide uz to, no čini se da je svoj stav promenila ubrzo po ostanku u drugom stanju, te se udala za svog dugogodišnjeg partnera.

- Smatram da je brak bespotrebna papirologija i, bar što se mene tiče, neće se dogoditi. Planiranje potomstva ne bi trebalo deliti sa javnošću jer je to suviše intimna stvar - objasnila je svojevremeno voditeljka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading