Laf: Kijanu Rivs ekipi poklonio skupocene satove

Autor:

26.10.2021 20:34

Foto:

Foto:

Proslavljeni glumac Kijanu Rivs obeležio je kraj snimanja svog novog filma John Wick: Chapter 4 poklonivši članovima svoje kaskaderske ekipe luksuzne satove Roleks Submariner



Prvi film o penzionisanom ali zato neverovatno talentovanom profesionalnom ubici izašao je 2014. godine, i vrlo brzo postao je klasik akcionih filmova, a da bi obeležio završetak snimanja četvrtog dela ovog filma, glavna zvezda filma Kijanu Rivs je kaskaderskom timu poklonio "rolekse", a kao da to nije bilo dovoljno, glumac je svaki sat izgravirao personalizovanom porukom, zahvalivši se na divnoj saradnji na filmu.

Pročitajte i Kijanu Rivs neprepoznatljiv - Nova ljubav popularnog glumca 'kriva' je za njegovu iznenađujuću promenu!

Foto: Neilson Barnard/Getty Images

 

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, poznati glumac je četvorici kaskadera poklonio satove u bistrou Pol Bert u Parizu.

Pročitajte i Kijanu Rivs konačno staje na ludi kamen - Popularni glumac odlučio je da napravi iskorak?

 

Glumac se odlučio za model Submariner, koji je prvi put predstavljen 1953, a poslužio je kao inspiracija za većinu modernih ronilačkih satova. Kaskaderima je poklonio izdanje sata iz 2020, a vrednost ovog poklona diže i podatak da je ovaj sat izuzetno teško kupiti. Povećanje potražnje za Roleks satovima, zajedno s prekidima u lancu snabdevanja zbog koronavirusa, doveli su do ozbiljnog nedostatka satova na tržištu. Zbog toga je sat, čija je preporučena maloprodajna cena 9.150 dolara, trenutno gotovo dvostruko skuplji.

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading