Džoji i Ros se emotivnim porukama opraštaju od prijatelja iz 'Prijatelja'

Autor:

25.10.2021 11:45

Foto:

Foto:

Glumačka postava serije 'Prijatelji' ostala je bez čuvenog Guntera, koji nas je napustio u 59. godini



Američki glumac Džejms Majkl Tajler, koji je široj publici poznat po ulozi popularnog Guntera u čuvenoj seriji 'Prijatelji', nažalost nije izdržao, te nas je napustio u 59. godini života. Kako se navodi u izajavi za medije njegovog menadžera, glumac je preminuo mirno, u svojoj kući u Los Anđelesu u nedelju ujutru.

Pre nešto više od tri godine, Tajleru je dijagnostikovan uznapredovali rak prostate, koji se vremenom proširio na njegove kosti. Svojom pričom glumac je hteo da inspiriše javnost, te se zalagao za što što dobijanje testa krvi.

Gettyimages

 

- Želeći da pomogne što većem broju ljudi, hrabro je podelio svoju priču i postao borac da oni sa prostatom dobiju test krvi već sa 40 godina - istakao je njegov menadžer.

- Svet ga je poznatavao kao Guntera, no Majkovi najmiliji su ga poznavali kao glumca, muzičara, aktivistu za borbu protiv raka i divnog muža - zaključio je menadžer.

Glumačka postava serije 'Prijatelji' pamtiće Tajlera

Iako nije uživao pažnju kao šest glavnih likova pomenute serije, ljubitelji 'Prijatelja' sa osmehom će se sećati popularnog Guntera, koji je bez sumnje zaslužio posebno mesto u njihovim srcima.

Pročitajte i Specijalna epizoda serije 'Prijatelji' emituje se 27. maja! Lepu vest potvrdila i Dženifer Aniston!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Brojne javne ličnosti oprostile su se od glumca dirljivim porukama, međutim ona koja se istakla jeste poruka čuvenog Džoija, koga je u seriji tumačio Met Leblank, poručivši da će im svima nedostajati.

- Imali smo mnogo divnih zajedničkih trenutaka. Nedostajaćeš nam, počivaj u miru prijatelju moj - reči su kojima je pomenuti glumac opisao fotku na kojoj pozira sa nedavnom preminulim Tajlerom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Osim njega, poslednji pozdrav Tajleru uputila je i druga zvezda pomenute serije, popularni Ros, koji se Tajleru zahvali na svim zajedničkim uspomenama.

- Džejmse, hvala to što si bio tako divan, na nezaboravnoj ulozi u Prijateljima i što si bio džentlmen velikog srca, te dobra osoba van ekrana. Nedostajaćeš nam drugar - napisao je Ros uz fotku preminulog kolege.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading