Sada malo i ovako: Milica Milša blista u zagrljaju voljenog muškarca

Autor:

24.10.2021 20:00

Foto:

Foto:

Milica Milša i Žarko Jokanović odlučili su da na kratko pobegnu od gradske vreve i zajedničko vreme provedu uživajuči na obali mora.



Popularna glumica Milica Milša nedavno je uspešno završila još jedan od brojnih projekata u njenoj dugoj karijeri, a nakon spuštanja poslednje klape glumica je sa svojim suprugom donela odluku da na kratko pobegne u Afriku, u popularno odmaralište u Egiptu.

Nema sumnje da ju je čitava situacija oko snimanja poslednjih scena popularne serije 'Igre sudbine' emotivno i fizički potpuno iscrpela, zbog čega se i odlučila na ovakav potez. Popularni par svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotke s pomenutog odmora, a na svakoj je očigledno koliko uživaju jedno u drugom.

Pročitajte i Dani kada smo se samo smejali: Setna fotka Milice Milše i Marka Živića nateraće vam suze na oči

Poslednja fotka koju je Milica objavila na Instagram profilu izazvala je posebnu pažnju, zbog činjenice da na istoj pozira sa svojim suprugom, bezbrižno se oslanjajući na njegova ramena.

Po povratku u prestonicu sasvim sigurno ih očekuje surovi povratak u realnost, no barem na kratko par će bezbrižno uživati u zajedničkom društvu, prelepom ambijentu mora, te potpuno opšutenoj atmosferi, svojstvenoj za tropski raj kakav je Egipat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading