Čarli Šin: Pravda najzad ima prijateljsko lice

Autor:

12.10.2021 23:00

Foto:

Foto:

Sud u Los Anđelesu saopštio je da glumac na lošem glasu, nepopravljivi serijski zavodnik i pustahija Čarli Šin dobija starateljstvo nad kćerkama Sem i Lolom i da više ne mora da plaća alimentaciju bivšoj supruzi Deniz Ričards



Mislim da je ovo što se dogodilo sasvim pošteno. Prošlo je mnogo vremena, ali pravda najzad ima lice prijatelja, kratko je izjavio Čarli Šin (56) pošto je izašao iz sudnice u kojoj je saopštena odluka da ubuduće ne mora da plaća alimentaciju bivšoj supruzi, takođe glumici Deniz Ričards, s kojom ima dve kćerke, sedamnaestogodišnju Sem i godinu mlađu Lolu.

Pročitajte i Čarli Šin - Godinu dana bez poroka

Profimedia

 

Tako je, barem privremeno, okončana sudska sapunica koja se, u zavisnosti od interesa roditelja, proteklih godina više odvijala na stranicama žutih portala i štampe nego za pregovaračkim stolom gde bi obe strane, potpomognute advokatima, tražile najbolje rešenje za decu. Odluka suda da dodeli puno starateljstvo nad kćerkom Sem ocu poput Čarlija Šina nije iznenađenje. Ne zbog toga, naravno, što je on model idealnog roditelja, daleko od toga, već zato što je Sem u dva šokantna video-snimka objavljena na tiktoku iznela niz optužbi na račun majke Deniz i njenog partnera Arona Pajpersa. Svoj život s majkom je nazvala “paklom bez izlaza”, usled čega je prestala da jede i dobila poremećaj sna, što je samo bilo ulaznica u depresiju s kojom se i dalje bori. Sem je odlučila da napusti majku i preseli se kod oca.

Izvori bliski glumcu tvrde da i Lola namerava da sledi primer starije sestre, što je nateralo Deniz da se brže-bolje vrati u porodičnu kuću u Los Anđelesu u kojoj je bila svega nekoliko nedelja ove godine. 

Pročitajte i Dovode ga u vezu sa tragično preminulim glumcem - Čarli Šin reagovao na optužbe za silovanje

Profimedia

 

Posle odluke suda, plavokosa glumica, koju smo upamtili po efektnim minijaturama u hitu iz serijala o Džejmsu Bondu “Svet nije dovoljan” i “Love Actually”, kao i gostovanju u seriji “Dva i po muškarca”, rekla je prijateljima, kako prenose američki trač portali, da nije znala za datum ročišta i da se Čarli trudi svim silama da okrene kćerke protiv nje. Drugi izvor pak tvrdi da je Deniz šest meseci ranije znala datum ročišta.

Teške reči i dugi jezici

Rat bivših supružnika nije ništa novo na meniju slavnih i bogatih. Još od kada je u martu 2005. podnela zahtev za razvod i javno optužila Čarlija za alkoholizam i korišćenje droga, kao i za gledanje gej pornografije s momcima koji deluju premlado, Deniz se trudila da u javnim nastupima ocrni nekadašnju veliku ljubav, što joj nije bilo teško s obzirom na stil života koji je glumac godinama, ili bolje rečeno decenijama posvećeno vodio.   

Kao stara čekalica, kad su se oluje smirile, a on koliko-toliko popravio javni imidž, Šin je dobio puno starateljstvo nad kćerkama Sem i Lolom.

Glumac ima petoro dece. Osim Sem i Lole, u braku sa Bruki Miler postao je otac sinova blizanaca, a na početku karijere, sredinom osamdesetih, dobio je kćerku kao rezultat srednjoškolske ljubavne afere sa Polom Profit. Od najstarije kćerke ima unuku.   

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading