Ana Nikolić nakon saobraćajne nesreće: Odgovaraće pred sudom oni koji su me uznemirili

Autor:

10.10.2021 15:46

Foto:

Foto:

Pevačica Ana Nikolić imala je udes, kada je izgubila kontrolu nad svojim vozilom i udarila u parkiran auto. Tom prilikom je napravila materijalnu štetu, ali niko nije povređen. Nikolić je sada objasnila pod kakvim je okolnostima došlo do nezgode



Ana Nikolić je objasnila da je neposredno pre incidenta pročitala vesti koje se tiču nje, i, kako kaže, lažne su, te je uznemirena počela da vozi, što je dovelo do sudara.

Pročitajte i Rasta je prošlost - Ana Nikolić blista u zagrljaju misterioznog muškarca

ATA Images

 

- Tog dana kada sam izazvala udes, u kom niko nije povređen, bila sam veoma uznemirena jer je u jednom novinama izašao tekst u kom sam predstavljena kao nesavesna majka. Naime, napisali su da sam došla po svoju ćerku Taru u vrtić mrtva pijana, da su se roditelji druge dece bunili i da su me prijavili upravi vrtića što je apsolutna laž. Tako uznemirena sela sam u kola i nažalost napravila sam sudar. Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da nisam imala alkohol u krvi. Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti - napisala jeAna na svom Instagram nalogu, a potom najavila obračun sa medijima koji su plasirali lažne vesti.

Pročitajte i Ani Nikolić treba mir - skrivena poruka popularne pevačice iznenadila sve

Instagram / Ana Nikolić

 

- Ja od svoje odgovornosti nikada nisam bežala, ali ću isto tako na sudu tražiti odgovornost onih koji su me uznemirili. Bez razmišljanja o posledicama, pišu budalaštine i izmišljotine koje utiču na nečije živote. Iako smo javne ličnosti, mi smo ipak ljudi od krvi i mesa. Nikada se nisam bunila kada su novinari o meni pisali istinu, iako ona nije uvek bila lepa i afirmativna. Ne bunim se ni sada - tačno je izazvala sam sudar! I drugi treba da stanu iza svojih loših postupaka.

Podnosi krivičnu prijavu

Pevačica je objavila i naslovnu stranu "Srpskog telegrafa" na kojoj je zaista sporni naslov "Ana Nikolić pijana došla po dete u vrtić", te je najavila da će ovaj list, ako treba, goniti do Strazbura.

Pročitajte i Luda vožnja - Ana Nikolić izbacila nogu kroz prozor

- Osim tužbe koju ćete dobiti za ove bljuvotine, sada ćete dobiti i krivičnu prijavu za svako pominjanje mog deteta! Sram vas bilo…A ove gnusne laži ćete morati i da dokažete…Goniću vas do Strazbura! - napisala je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading