Potresna scena u automobilu: Mira Karanović plače zbog preminulih kolega

Autor: Gloria.rs

04.10.2021 16:21

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

U poslednje vreme "odlazak" je sve češća tema, ali koliko god da je smrt česta pojava, podjedanko je bolna kad god nam je blizuPonekad je teško suočiti se sa odlaskom voljenih, a još, ako se desi, da u kratkom vremenskom periodu ode više njih, još je teže.

Ipak, pitanje je momenta, kada će naši odbrambeni mehanizmi konačno popustiti pred navalom tuge.

Upravo takav trenutak, u kojem je spoznala svu bol sa kojom se ćutke nosila iz dana u dan, glumica Mirjana Karanović je podelila na svojim društvenim mrežama.

Pročitajte i Srpska Venecija - Naša diva blista na filmskom festivalu

Dalibor Danilovic

 

Glumica je, naime, u toku vožnje uvežbavala tekst iz "Petrijinog venca", a onda ju je, kako kaže, odjednom pogodila porazna istina - mnogih njenih prijatelja više nema.

Ta istina je konačno dobila prostor da se iskaže u suzama Mire Karanović.

 

 

-  Putujem. Svira ABBA. Ponavljam tekst “Petrijin venac” i samo me udari kao pesnicom da vas nikad više neću videti Glogi, Tasovac, Žuća, Mira, Lane, Boris, Vlasta, Neda - napisala je glumica prisetivši se svojih preminulih prijatelja, mahom glumaca, koji su nas napustili za kratko vreme, a većina neočekivano rano.

Uz snimak sebe, kako kroz suze govori potresnu repliku iz čuvenog "Petrijinog venca", glumica je objavila i fotografije voljenih, preminulih prijatelja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading