Potresna scena u automobilu: Mira Karanović plače zbog preminulih kolega

Autor:

04.10.2021 16:21

Foto:

Foto:

U poslednje vreme "odlazak" je sve češća tema, ali koliko god da je smrt česta pojava, podjedanko je bolna kad god nam je blizu



Ponekad je teško suočiti se sa odlaskom voljenih, a još, ako se desi, da u kratkom vremenskom periodu ode više njih, još je teže.

Ipak, pitanje je momenta, kada će naši odbrambeni mehanizmi konačno popustiti pred navalom tuge.

Upravo takav trenutak, u kojem je spoznala svu bol sa kojom se ćutke nosila iz dana u dan, glumica Mirjana Karanović je podelila na svojim društvenim mrežama.

Pročitajte i Srpska Venecija - Naša diva blista na filmskom festivalu

Dalibor Danilovic

 

Glumica je, naime, u toku vožnje uvežbavala tekst iz "Petrijinog venca", a onda ju je, kako kaže, odjednom pogodila porazna istina - mnogih njenih prijatelja više nema.

Ta istina je konačno dobila prostor da se iskaže u suzama Mire Karanović.

 

 

-  Putujem. Svira ABBA. Ponavljam tekst “Petrijin venac” i samo me udari kao pesnicom da vas nikad više neću videti Glogi, Tasovac, Žuća, Mira, Lane, Boris, Vlasta, Neda - napisala je glumica prisetivši se svojih preminulih prijatelja, mahom glumaca, koji su nas napustili za kratko vreme, a većina neočekivano rano.

Uz snimak sebe, kako kroz suze govori potresnu repliku iz čuvenog "Petrijinog venca", glumica je objavila i fotografije voljenih, preminulih prijatelja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading