Želeli su to od prvog dana veze: Porodilia se Bojana Ristivojević

Autor:

27.09.2021 19:00

Foto:

Foto:

Porodila se Bojana Ristivojević, i to nekoliko dana pre termina



Voditeljka Bojana Ristivojević je na svet donela devojčicu, koju su doktori ocenili ocenom 10.

Iako je termin za porođaj bio 1. oktobar, naslednica više nije htela da čeka, te je požurila da obraduje roditelje koji su je priželjkivali još od prvih dana veze.

Pročitajte i Bojana Ristivojević otkrila da li planira venčanje - ovo nam je prioritet

Andreja Damjanović

 

- Moj partner i ja smo želeli trudnoću gotovo od prvog dana veze tako da smo je očekivali skoro dve godine - izjavila je nedavno Bojana za naš magazin, a potom dodala sa kakvim se emocijama suočavala u toku trudnoće.

- Ponekad mi se učini kako još nisam svesna svojih osećanja, ni činjenice da ću postati majka. Iako imam sestričinu koju beskrajno volim, susrećem se sa do sada nepoznatim emocijama. Skoro sam razgovarala sa drugaricom koja je doktorka i pitala sam je da li je normalno da sam pomalo zbunjena svojim osećanjima i da se ponekad uplašim, na šta mi je odgovorila kako ću najintenzivnije emocije iskusiti tek kada se beba rodi, kada je uzmem u ruke. Taj trenutak jedva čekam.

Pročitajte i Bojana Ristivojevic o trudnoći - nije nimalo lako

Ata Images

 

Podsetimo, zbog čestih kontrakcija na početku trudnoće Ristivojević je morala da uspori  tempo života, te se u šestom mesecu trudnoće povukla sa malih ekrana, a sada je konačno dobila priliku da iskusi emocije koje je priželjkivala devet meseci.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading