Veliko slavlje u porodici

Piksi ponovo postaje deda: Prvo unuče od ćerke Andree

Autor:

27.09.2021 10:45

Foto:

Foto:

Ćerka Dragana Stojkovića Piksija Andree ostvariće se po prvi put u ulozi majke.



Andrea Stojković, starija ćerka našeg selektora Dragana Stojkovića Piksija svoj život vodi daleko od radoznalih pogleda, trudeći se da svoju intimu sačuva za sebe. Za razliku od njene mlađe sestre, Anje, koja je domaćoj javnosti dobro poznata, o Andrei se vrlo malo zna, međutim, vest da će se uskoro ostvariti u ulozi majke Piksijeva ćerka nije mogla da sakrije.

Neizmernu radost ovom vešću sa svojim obožavaocima podelila je upravo Anja na svom Instagram profilu. Buduća tetka podelila je intimne trenutke proslave koja je održana u hotelu Ritz, u Parizu.

Instagram screenshot

 

Oduševljena porodica nije štedela kada je u pitanju popularni 'Baby shower', te su dali sve od sebe kako bi ova proslava bila savršena. Kruna večeri sasvim sigurno bila je trospratna torta, kojom je otkriven i pol bebe - devojčica je!

Pročitajte i Bračni par Stojković otkriva koji je ključni faktor stabilnosti njihove bračne zajednice: Jedna reč rešava sve!

Instagram screenshot

 

Andrein suprug za sada je potpuna enigma za domaću javnost, a osim činjenice da se zove Mete, ostale informacije za sada su nedostpune.

Instagram screenshot

 

 

 

Komentari. (0)

Loading