SEĆANJA NE BLEDE

Dve godine bez Grua: Niggor ne zaboravlja druga

Autor:

09.09.2021 21:02

Foto:

Foto:

Muzičar Igor Lazić Niggor, ni danas, na godišnjicu smrti repera Dalibora Andonova Grua, ne može da se pomiri sa činjenicom da ga više nema



Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je na današnji dan pre dve godine, u 46. godini. Njegov najbolji prijatelj, Igor Lazić Niggor, ni danas, na godišnjicu njegove smrti, ne može da se pomiri sa činjenicom da repera više nema. I redovno je u kontaktu s njegovom suprugom Danicom Andonov.

Pročitaj i Sahranjen Dalibor Andonov Gru: Porodica i prijatelji tragično stradalog repera ispratili na večni počinak (foto)

Niggor je bio sprečen da prisustvuje obeležavanju godišnjici Gruove smrti jer je u rodnom Kotoru, ali je za njegovu dušu upalio sveću u crkvi.

Na instagramu se fotografijom prisetio njihovih zajednikih trenutaka od pre nekoliko godina uz komentar:

 

 

- Godine prolaze, al' zaborava ne smije biti.

Izvor:gloria.rs, Foto:ATA images, instagram printscreen

 

Podsetimo, Gru je poginuo prilikom vožnje kajta. On je od jakih udaraca u vodu prilikom košave zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio. Iako su njegovi drugari brzo reagovali, nisu uspeli ništa da učine. Tri dana kasnije sahranjen je na groblju Orlovača u prisustvu porodice, kumova, prijatelja, saradnika i brojnih obožavaoca. Bio je ljubitelj adrenalina i ekstermnih sportova, motora… Osnivač je hip-hopa u Srbiji, a među kolegama i narodom bio je voljen i omiljen.

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading