Dženifer Lorens i Kuko Maroni postaju roditelji

Autor:

09.09.2021 13:30

Foto:

Foto:

Glumica Dženifer Lorens i njen suprug, trgovac umetninama, Kuko Maroni, kako prenose strani mediji, uskoro postaju roditelji



Osam meseci nakon veridbe s direktorom umetničke galerije Kukom Maronijem, tada 29-godišnja oskarovka Dženifer Lorense uplovila je u bračnu luku na Roud Ajlandu.

Samo dve godine nakon glamuroznog venčanja, jedna od najplaćenijih glumica ostala je u drugom stanju. Srećne vesti potvrdila je Dženiferina portparolka.

Pročitajte i Tajno venčanje i holivudska elita - Dženifer Lorens je najzad rekla da Kuku Maroniju

getty

 

Podsetimo, Dženifer i Kuk upoznali su se preko zajedničke prijateljice Lore Simpson i vezu su držali u tajnosti, na čemu je insistirala glumica zbog nekoliko ljubavnih brodoloma. Od 2010. do 2014. bila je sa britanskim glumcem Nikolasom Houltom, kolegom iz serijala “X-Men”, u kojem ona tumači lik mutanta Mistik. Nakon tog raskida, koji je za Lorensovu bio vrlo bolan, ljubav sa 13 godina starijim Krisom Martinom, frontmenom popularnog benda Coldplay i bivšim suprugom glumice Gvinet Paltrou, trajala je manje od godinu dana. Razišli su se, kako su oboje izjavili, zbog nemogućnosti da više vremena provode zajedno. Posle glumca i muzičara, prelepa plavuša zaljubila se u reditelja Darena Aronofskog, s kojim je snimila film “Mama”. Vezu su potvrdili tek na njujorškoj premijeri filma, međutim, posle godinu i po su se rastali. Dženifer nije govorila o razlozima zbog kojih je ta romansa okončana, ali je u medijima navedeno da je osnovni problem bila prevelika starosna razlika - čak 22 godine.

Pročitajte i Dženifer Lorens i Kejti Peri - Zaljubljene gospodarice prstenova (foto)

getty

 

Glumica i trgovac umetninama shvatili su da se dobro razumeju, da imaju ista interesovanja i da su skoro pa srodne duše. Veći deo leta proveli su na odmoru u Evropi i u obilascima Pariza i Rima. Paparaci su ih “uhvatili” kada je posle večere galerista poneo Lorensovu na leđima, a ona se izula da odmori stopala od štikli. Dame širom sveta bile su očarane tim njegovim gestom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading