Čuvaj se bodlji: Ljiljana Blagojević pojela ježa

Autor:

07.09.2021 16:00

Foto:

Foto:

Ljiljana Blagojević, prvakinja drame Narodnog pozorišta, nedavno ovenčana prestižnom nagradom, trenutno je na odmoru sa svojim prijateljicama, te krstari po Italiji



Nakon što je na ovogodišnjim Filmskim susretima u Nišu ovenčana prestižnom nagradom "Pavle Vuisić" za izuzetan doprinos umetnosti glume Ljiljana Blagojević (65) je otišla na zasluženi odmor.

Pročitajte i Kalina Kovačević - Dragocene uspomene sa mamom i tatom (foto)

 

 

Sa svoje tri prijateljice, sa kojima čini ekipu "četiri tetke", kako duhovito tepa svom kružoku, glumica je obišla Sardiniju i uživala u kulturnom nasleđu Italije.

Pročitajte i Siniša i Kalina Kovačević i Ljiljana Blagojević - Ljubav nas je održala

 

 

Nedavno je Blagojević ispunila davnu želju da vidi čuvenu "Tajnu večeru" Leonarda Da Vinčija, te je sa pratiocima na Instagramu podelila svoju sreću.

Pročitajte i Ljiljana Blagojević - Da nismo tamo, ne znam kako bih to podnela!

 

 

Ljiljana je, potom, uplovila u Sardiniju, a predeli koje je viđala nisu je ostavljali ravnodušnom, što se može videti i po njenom izrazu lica.

Pročitajte i Ljiljana Blagojević - Tek kad sam dobila unuku shvatila sam šta je ljubav bez zadrške

 

 

Svi znamo da se od vode najbrže ogladni, a čarima morske hrane nije odolela ni Ljiljana, te je imala priliku da uživa u plodovima mora onako kako je najlepše, na licu mesta i bez pripreme.

Pročitajte i Duša dedina - Siniša Kovačević ganuo javnost emotivnom porukom (foto)

Instagram screenshot / Ljiljana Blagojević

 

Sigurni smo da je gastronomska poslastica, slatkasti ukus morskog ježa, aroma koja ostaje zabeležena duboko u memoriji, te će uspomena na ovo letovanje biti bogatija i za ovaj doživljaj.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading