Bijonse dobila konkurenciju: Nastup JK merna jedinica šoua i seksepila

Autor:

05.09.2021 17:46

Foto:

Foto:

Pevačica Jelena Karleuša sinoć je imala spektakularan, dugo pripreman koncert na Ušću



Pevačica Jelena Karleuša nastupila je na finalnoj večeri "Music Week" festivala, a osam godina nakon svog poslednjeg koncerta na ovoj lokaciji.

Ata Images

 

Spektakl je dugo pripreman u najvećoj tajnosti, te su čak i probe održavane pod crnom neprozirnom zavesom.

Za klasu iznad većine ovdašnjih, Karleušin nastup je u rangu najvećih svetskih zvezda. Futuristički kostimi i scenografija poručivali su publici da je Jelena ispred svog vremena.

Ata Images

 

Nastup je bio podeljen u tri bloka, a tri upečatljiva kostima i tri različite zahtevne scenografije pratile su poznate Jelenine hitove, okićene perfektnom koreografijom, koji su publiku dovodili do ekstaze.

ATA images

 
Sajber pank

Sve tri kreacije koje je pevačica nosila slične su forme i estetike - u pitanju su korseti-bodiji, prilično minimalistički u smislu prekrivajuće funkcije garderobe, a prilično efektni u vizuelnom smislu.

Pročitajte i Vreme slavlja - Zverka i dete u Jeleni Karleuši

ATA images

 

Konstanta - dugačke afro kikice u pink boji bile su savršene odabir frizure i pored toga što je Karleuša sa njima izgledala moćno, činile su odličnu celinu sa ostatkom kostima.

Na scenu je stupila korsetu boje kože koji je bio ukrašen nitnama i lancima.

Pročitajte i Oštar komentar Jelene Karleuše - živimo u nenormalnom društvu

ATA images

 

Za drugi blok se presvukla u crni uski bodi od lateksa koji je činio vizuelnu celinu sa čizmama. No poenta ovog autfita bio je onaj "nedostatak" materijala na zadnjici, pa je publika mogla uživo da vidi zadnjicu, koja je poslednjih godina Karleušin zaštitni znak.

Pročitajte i Ona je kao vino - Jelena Karleuša s godinama sve lepša

Ata Images

 

Za veliko finale Karleuša je na binu izašla u zlatnoj odevnoj kombinaciji, a na glavi je imala i kacigu, koja je koliko estetsku izgleda imala i praktičnu funkciju, budući da Jelena nije imala kaskadera da je odmeni u vratolomnim koreografskim zamislima, koje je, naravno, na oduševljenje publike, sprovela u delo.

Pročitajte i Jelena Karleuša - Duplo golo!

ATA images

 

Zanimljivo je da je Jelena, netipično, na ovom velikom nastupu, imala i gošću, i to Saru Jo, sa kojom je nesebično podelila binu dok su zajedno pevale Karleušin hit "Slatka mala".

Pročitajte i Necenzurisana verzija Jelene Karleuše - Ovo nikada nismo videli!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Komentari. (0)

Loading