Razbila sve: Ivana Rašić priredila venčanje za pamćenje!

Autor:

04.09.2021 15:00

Foto:

Foto:

Pevačica Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, venčala se sa Markom Tomčićem Krsmom, frontmenom pank benda JNA



Uprkos tome što je bila duboko ubeđena da se nikad neće udati, reperka Ivana Rašić (39), poznatija kao Sajsi MC, venčala se sa dugogodišnjim dečkom Markom Trmčićem Krsmom, frontmenom pank benda JNA. Par je prethodno bio u vezi godinu i po, a isto toliko im je bilo potrebno da veza iz prijateljske preraste u ljubavnu. Ivana iskreno priznaje da joj je svemir poremetio sve planove i namestio sve ono klasično, o čemu nikad nije maštala.

- Svi koji me poznaju mislili su da ću na svom venčaju imati neki cirkus, da ću se pojaviti u crnoj venčanici, a ja sam bila ubeđena da se neću udati uopšte. Međutim, planove sam promenila zbog Marka, on je želeo da napravimo veliko venčanje, sa dve stotine gostiju. Da je hteo venčanje samo sa kumovima, saglasila bih se i sa tim, jer mi to sve nije toliko važno. Njegova sestra je pronašla mesto, a on je odabrao dekoraciju, bidermajer, bavio se ukrasima, jer ume i voli to da radi. Imali smo klasičnu svadbu, zabavljao nas je bend Marka Luisa i bilo je fantastično.

Aleksandar Crnogorac

 

Koliko joj se sve to svidelo, svedoči i činjenica da je Ivana u jednom trenutku zaigrala i na stolu, a razbila je i desetak čaša.

- Svadba je sama po sebi stresan događaj i prvih nekoliko sati bila sam suzdržana. Nekoliko dana uoči venčanja samo sam razmišljala o tome da gosti budu zadovoljni i da se lepo provedu. Kad sam se presvukla i obula udobnije cipele, stavila sam noge na sto, ubrzo sam se na njega i popela i razbila čaše. Kad su videli šta nameravam, gosti u raščistili sto u rekordnom roku, a pozvala sam i mog di-džeja Bkoa da stane iza mene, baš kao što to čini i na nastupima kad se popnem na pult. To je naša tradicija.

Pročitajte i Ivana Rašić: Najbolje izgleda mrzovoljna žena koja tek ustane iz kreveta

Aleksandar Crnogorac

 
Razuvemanje, pre svega

Ivana i Marko upoznali su se na modnoj reviji. Popularna reperka otkriva da nisu odmah započeli romansu, pošto su oboje tada bili u vezi sa drugim ljudima.

- Uprkos tome, voleli smo da provodimo vreme zajedno, a s vremenom smo se izborili za našu ljubav. Kad sam shvatila da sam se zaljubila i da sa Markom želim da budem svakog dana, iako smo se tada samo družili, ostavila sam prethodnog dečka. Moj suprug u sebi ima nešto artističko, i potpuno me razume, što je bilo presudno. Volim da se snjim konsultujem oko nastupa, često mi pomaže da osmislim neki spot, kapira i voli ovo što radim. Dugo smo pričali o svemu tome, pitao me je razne stvari i veoma ga zanima sve čime se bavim. U nekim pesmama i spotovima sam i brutalna prema muškarcima, imam ekstremne sado-mazo slike i golotinju. Marko je sve to razumeo, ništa nisam morala da mu objašnjavam ili da se pravdam, što mi je vrlo važno. On me je inspirisao da napišem pesmu "Meni se ne udaje" i učestvovao u njenom stvaranju.

Aleksandar Crnogorac

 

Reperka, čija karijera traje sedamnaest godina, otkriva da bi, da se ne bavi muzikom, verovatno radila neki kancelarijski posao, kao i da je za scenu morala da napravi alter ego, Sajsi MC, da bi mogla da preživi.

- Morala sam da sebe zaštitim na neki način, jer sam previše naivno uletela u tu priču sa muzikom i previše idealistički gledala na sve. S vremenom je i situacija iskristalisala, pa je sad sve manje ljudi koji sebi daju za pravo da mi priđu ili otmu mikrofon na sceni. Do sada sam napravila dosta pesama u kojima me je život demantovao, a moguće je da će i moje venčanje nekad završiti u pesmi. Sad kad su se slegli prvi utisci, shvatila sam da sam iz ovog iskustva dosta naučila o sebi- da ne treba praviti planove, posebno ne one dugoročne, jer te život, na kraju, uvek demantuje.

Komentari. (0)

Loading