Ne biste je nikada prepoznali: Iva Štrljić objavila fotografiju iz školskih dana

Autor:

01.09.2021 23:00

Foto:

Foto:

Glumica Iva Štrljić na sceni je dve decenije. Gledali smo je u mnogim ostvarenjima, te smo prilično naviknuti na njeno lice



Kako je prvi septembar svi se manje-više prisećamo svojih prvih koraka u školskom dvorištu, svojih klupa i mirisa novih svezaka.

A tako je i sa glumicom Ivom Štrljić, koja je današnji dan iskoristila da evocira uspomene na bezbrižno vreme koje je provela u svojoj osnovnoj školi.

Pročitajte i Savršenu liniju Iva Štrljić pripisuje čvrstom karakteru, a za doručak preferira ovaj slatkiš

Ona je tim povodom objavila fotografiju iz najranijih školskih dana, no za one koji se prvi put susreću sa njenim starim fotografijama, jako je teško da uoče sličnost.

Pročitajte i Evo šta krije Iva Štrljić - Najintimnije ne delim ni sa kim!

- Moja  škola. Najtoplija sećanja vežu me baš za nju. Sigurnost, ćisto prijateljstvo, neuprljana osećanja, vreme kada si sve radio samo da bi se radovao ili da bi radovao nekoga ko ti je drag drug, prijatelj, doba bez ikakvih skrivenih misli, jednostavno, nesazrelo, neisčašeno, detinje. Bas tu, na ovom mestu, u ovoj zgradi rasplitali su se polako svi moji snovi i rasli, bubrili, sirili se, postajali moćni i mogući. Baš ovde - napisala je glumica nadahnuta uspomenama i zahvalnošću, a potom je novim đacima prvacima poželela podjednako lepo iskustvo tokom školovanja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Šomi

04.09.2021 03:38

Povećala sise samo zbog ,,slikanja,, !!!!!