KONAČNO SREĆNA

Najzad stvari dolaze na svoje mesto: Severina u zagrljaju voljenog muškarca

Autor:

31.08.2021 14:26

Foto:

Foto:

Nakon meseci nemogućnosti da vidi sina Aleksandra i bude sa njim, pevačica Severina na instagramu podelila fotografiju na kojoj najzad jako grli svog naslednika



Iako se nedavno zvanično razvela od srpskog sportskog menadžera Igora Kojića, hrvatska pevačica Severina danas ima mnogo razloga za sreću. Kako je u nedelju najavila na koncertu u Crnoj Gori, njenom zagrljaju vratio se devetogodišnji sin Aleksandar, kog je dobila tokom vanbračne zajednice sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

Pročitaj i Severina sa suzama u očima saopštila prelepe vesti: dete se vraća kući!

Seve je danas iza podneva na svom instagram profilu podelila fotografiju sa sinom, pokraj mora, na kojoj se vidi kako ga jako grli. Uz tu fotografiju samo je napisala:

- Ljubav se ljubavlju vraća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

U jedinoj izjavi povodom potvrde vesti o razvodu od Kojića, Severina je navela da je njega glavna preokupacija proteklih 20 meseci borba nad starateljstvom nad sinom Aleksandrom.

Nakon što je krajem 2019. odlukom suda starateljstvo nad Aleksandrom dobio njegov otac Milan Popović, čini se da Severina sada ima razloga za trijumf i da je u nešto povoljnijem položaju nego pre. Kako je hrvatski Jutarnji list nezvanično objavio, splitski Županijski sud, kojem je dodeljen predmet u žalbenom postupku, presudio je da će Severinin i Milanov zajednički sin pola meseca živeti sa majkom, a pola sa ocem, i da će imati prebivalište na majčinoj adresi u Zagrebu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading