Prepolovila se: Tijana Dapčević istopila desetine kilograma

Autor:

25.08.2021 21:45

Foto:

Foto:

Pevačica Tijana Dapčević krenula je u borbu sa viškom kilograma u momentu kada je vaga pokazala 115 kilograma, a ubrzo potom, fotografisala se u kupaćem kostimu i dokazala da se uz odlučnost sve može postići



Tijana Dapčević odmara na Ohridskom jezeru i potpuno zadovoljna sobom i svojim izgledom, bez uztezanja sa svojim pratiocima na Instagramu deli lepe momente.

Na većini fotografija, pevačica je u kupaćem kostimu, a njeni fanovi su zadivljeni time kako izgleda.

Pročitajte i Tijana Dapčević njegovu kritiku prihvata s posebnim zadovoljstvom!

 

 

Pevačica je borbu sa kilogramima, očigledno, dobila, a objasnila je i kako je to izvela.

- Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života - rekla je Tijana, te dodala:

- Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo. Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - objasnila je Dapčević, prenosi Nova.

A da Tijanin recept za topljenje kilograma radi, dokazala je fotografijama sa letovanja.

Pročitajte i Mnogi je nisu prepoznali - Tijana Dapčević više ne izgleda ovako! (foto)

 

 

Inače, Tijana je nedavno objavila fotografiju na kojoj ima 18. godina, a u to vreme, ona se uspešno bavila modelingom. Verovatno da joj je laknulo što je uspela da povrati svoju manekensku figuru.

Pročitajte i Tijana Dapčević - Kako sam sačuvala brak

 

 

Komentari. (0)

Loading