Premijerno na premijeri: Anđela Jovanović i Mihail Dudaš

Autor:

25.08.2021 16:00

Foto:

Foto:

Film "Nečista krv - greh predaka" premijerno je prikazan beogradskoj publici, a na crvenom tepihu su prodefilovale elegantno obučene zvezde filma



Glumica Anđela Jovanović, koja u filmu tumači lik Tašane, pojavila se u elegantnoj crvenoj haljini asimetričnog kroja i istog momenta ukrala svu pažnju prisutnih.

Ali pored glamuroznog izgleda, Anđela je imala još jedan, bitniji, adut koji je osigurao da sve oči budu uprte u nju.

Pročitajte i Stajaće ovacije za novi film Dragana Bjelogrlića i Katarine Radivojević (Foto)

Jakov Simović/Gloria

 

Mlada glumica se, naime, pojavila u pratnji svog emotivnog partnera, atletičara Mihaila Dudaša, a to je ujedno i prvi put da se na jednom javnom, svečanom događaju pojavljuju zajedno.

S obzirom na to da je odrastala uz glumački par Branku Pujić i Dragana Jovanovića, koji su već skoro tri decenije u skladnom braku, Anđela je priznala da je imala visoke kriterijume za svog emotivnog partnera, te da ih je Mihail ispunio.

Pročitajte i Srpske glumice u provokativnim scenama - Katarina Radivojević i Anđela Jovanović kakve do sada nismo videli

Jakov Simović/Gloria

 

- On ih apsolutno ispunjava. Nema stvari koju bih mu, bar za sada, zamerila, a budući da je naša veza vrlo intenzivna, za ovih pola godine jako dobro smo se upoznali. Za mene je on pravi muškarac, u svakom smislu te reči - ispričala je glumica nedavno za Hello.

Premijeri su, pored Anđele Jovanović i njenog partnera, prisustvovali i Katarina Radivojević, Nedim Nezirović, Dejan Bućin, Teodora Dragićević, Feđa Štukan i ostali članovi filmske ekipe.

Komentari. (0)

Loading