IMA DUŠU

Sažilila se Nataša Bekvalac: Ko je novi muškarac u pevačicinom domu?

Autor:

24.08.2021 11:22

Foto:

Foto:

Pop pevačica našla napušteno štene koje je za trenutak udomila, nahranila i odvela kod veterinara a sada je ono spremno za udomljavanje



Pop pevačica Nataša Bekvalac još jednom je pokazala svoju sažaljivu dušu. Kako svedoči njen instagram stori, lepa Nata je odlučila da na kratko udomi napušteno štene koje je našla, nahrani ga, odvede kod veteriranar, vakciniše i oporavi, a zatim udomi.

- Danas sam na putu za Čenej našla ovo štene, prebijeno do te mere da smo mislili da je pregaženo. On se toliko boji ljudi da je na moj pokušaj da ga pomazim počeo da vrišti. Uzela sam ga naravno, jedva stavila u gepek i povele smo ga kući - napisala je lepa Novosađanka.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

Nataša ga je zatim odvela kod veterinara, a radiće i sve potrebne analize kako bi videle kakvog je zdravstvenog stanja.

Međutim, čim je ušao u dom Bekvalaca, crna kuca se osetila bolje.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

- Prva klopa... Sutra ćemo videti njegovo zdravstveno stanje i čim bude bio vakcinisan i potpuno oporavljen biće spreman da bude član nečije porodice. Ovaj dečko stvarno to zaslužuje - napisala je Nataša Bekvalac i pozvala svoje pratioce da ga prihvate i udome.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Milica

24.08.2021 18:48

Svaka ti čast Nato, mnogo ti hvala na tom divnom gestu, isto bi uradila. Ne znam kakva je to pakost u ljudima kad imaju potrebu takvo malo bice zlostavljati. Za tebe Nato sve pohvale, osim sto si jako lepa imas i veliko srce.

Lola

24.08.2021 22:50

Natasa ,veliko postovanje sto toliko volis zivotinje i sto im pomazes! Divna si !