Ekipa Seksa i grada zamenila Kim Katral, a da li je ONA dostojna Samante?

Autor:

19.08.2021 16:11

Foto:

Foto:

Nastavak kultne serije "Seks i grad", na radost fanova, uveliko je u toku, a pod osnovanom pretpostavkom da se Kim Katral neće pridružiti ekipi da ponovo oživi lik otkačene Samante, svi su sa nestrpljenjen, a i zebnjom očekivali potez produkcije kojim će se ovakav jaz ispuniti



Iako su kružile priče da će nedostatak Samante Džons u "And just like that" biti objašnjen okolnošću da je obolela od kovida, ispostavilo se da produkcija ima druge planove.

Pročitajte i Tragičan gubitak brata potpuno je slomio glumicu - Kim Katral konačno ima razloga za osmeh!

Getty Images

 

Nedavno je na zvaničnom Instagram profilu serije osvanuo set fotografija za koje se skoro sa apsolutnom uverenošću može tvrditi da otkrivaju da će fantastična četvorka to i ostati - fantastična četvorka.

Pored Sare Džesike ParkerSintije Nikson i Kristin Dejvis, fanovima je nova članica prve postave, glumica Nikol Ari Parker.

Pročitajte i Seks i grad se vraća, a ova glumica izgleda potpuno drugačije!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Nikol svakako poseduje nešto od šarma Samante Džons, ali, što je bolja varijanta, tumačiće sasvim drugi lik - majku troje dece sa Park Avenije. Ona će definitivno biti usko povezana sa tri stare prijateljice, ali na koji način, ostaje da vidimo.

 

Komentari. (0)

Loading