Madona od fanova tražila da joj kupe krevet, a evo i zašto!

Autor: Milica Proševski

16.08.2021 14:00

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Madona, kraljica popa, pop ikona, gej ikona, revolucionarka i influenserka pre vremena interneta proslavlja 63. rođendanMadona Luiza Čikone ili, jednostavno, Madona proslavlja rođendan u svom stilu.

Prošli rođendan proslavila je raskošno, u "jamajčanskom stilu", pa su gosti pored hrane i pića bili obilno nuđeni i kanabisom, koji pevačica, sudeći po njenim objavama na Instagram profilu, sa ponosom konzumira.

Instagram

 

Da bi izašao u susret njenoj strasti, prijatelj joj je poklonio bong za pušenje marihuane, ali poznajući zvezdin ekstravagantni duh, odlučio se na provokativan potez.

Bong, kojim se pevačica oduševljeno pohvalila na svom instagram nalogu, falusnog je oblika, tačnije vrlo realističan prikaz muškog polnog organa.

Pročitajte i Madona pripremila egzotičan meni za proslavu rođendana (foto)

Instagram screenshot

 

Bilo je tu i trugih poklona, a Madona nije propustila priliku ni njima da se pohvali. Očigledno da uprkos poštovanju i ljubavi koje dobija decenijama, zvezdi i dalje prija kada je u centru pažnje.

Pročitajte i Forbsova lista - Daleko ispred Madone, Selin i Bijonse, ko je najbogatija pevačica na svetu? (foto)

Instagram screenshot

 

- Svoju krunu nosim u srcu, a ne na glavi. - piše na torbici poznatog brenda, koju je dobila za rođendan, a kraljici se ovaj slogan očigledno dopada.

- Pozdrav, dečaci! - piše na velikom slamnatom šeširu, a mi već možemo da zamislimo kako ga pevačica vickasto šeta nekom dugom peščanom plažom.

Pročitajte i Oduševila stajlingom, razačarala pevanjem - Šta Žan Pol Gotje kaže o Madoninom nastupu na Evroviziji (foto/video)

Instagram scre

Ličnost čiji je uticaj na muziku i modu i danas snažan, a koja je pre 39 godina, kada je stupila na scenu, pomerila granice realnosti i prihvatljivog, kaže da je svaki rođendan prilika za refleksiju, zahvalnost i samopregled - čime je pokušala da motiviše svoje fanove da obrate pažnju na svoje telo i blagovremeno reaguju ako uoče nešto sumnjivo.

Pročitajte i Madona - Skandal pred drugo polufinale Evrovizije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pored toga što se pohvalila poklonima, legendarna Madona je od svojih pratilaca na Instagramu i tražila poklone - i to krevet.

Pevačica je, naime, pokušala da aktivira humanu stranu svojih fanova, te im je tražila da se uključe u jedinstvenu akciju "usvajanja kreveta", koju je pokrenula sa ciljem da prikupi finansijska sredstva koja su neophodna za rad pedijatrijskoj bolnici koju je ona donirala Malaviju.

Pročitajte i Madona na naslovnici britanskog Voguea - Napravila sam veliku grešku i ona me je udaljila od dece (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Komentari. (0)

Loading