Oglasila se Slavica Ćukteraš iz bolnice: Ne mogu više!

Autor:

13.08.2021 21:30

Foto:

Foto:

Slavica Ćukteraš je nedavno primljena u Klinički centar Vojvodine, gde je, nakon detaljnih pregleda odlučeno da bude zadržana na bolničkom lečenju, a kako smo saznali tada, Slavica je trpela ozbiljne bolove



Pevačica Slavica Ćukteraš već 12 dana nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine zbog povrede oka, a njeno zdravstveno stanje još uvek je krhko, te nema izgleda da će uskoro kući.

Ali sudeći po sadržaju koji objavljuje na društvenim mrežama, odličnog je raspoloženja, te njen oporavak teče u dobrom smeru.

Slavica se sinoć oglasila iz bolnice i u svom maniru se požalila na kutiju punu lekova koje mora da uzima.

Pročitajte i Oglasila se iz bolnice - Slavica Ćukteraš neće biti puštena iz bolnice

Instagram screenshot / Slavica Ćukteraš

 

- Evo ne mogu više i ne znam šta ću - dodala je Slavica.

Slavica je pre nekoliko dana objasnila kako je došlo do povrede oka.

- U toku raspremanja kuće počela sam da skupljam flaše od vode, sokova… Jedan sok je stajao danima, znala sam da je pokvaren i uzimam ga i krećem ka toaletu da ga prospem, međutim kako držim flašu i kako sam samo malo odvrnula čep, taj čep je meni iz sve snage u oko otišao. Samo sam sela na pod. Pokušavala sam da otvorim oko, sve mi je bilo belo. Strčala sam do kuhinje da uzmem nešto hladno iz zamrzivača, međutim i posle sat vremena držanja hladne obloge, nije mi bilo bolje. Cvilela sam po kući. Nisam mogla da otvorim oko. Imala sam veliki otok i krvarenje. To je trebalo da se povuče u prvih 24 časa, međutim, nije, tek sada je sve okej. Tako da, vodite računa kada otvarate pokvareni sok – ispričala je Slavica na Instagramu.

 

Komentari. (0)

Loading