Pobednički ples: Britni Spirs konačno slobodna!

Autor:

13.08.2021 19:28

Foto:

Foto:

Britni Spirs je izvojevala jednu pobedu u ratu koji vodi sa ocem za sopstvenu slobodu



Kako navode strani mediji, Džejmi Spirs, otac slavne pevačice, podneo je, pod pritiskom javnosti, dokumenta u kojima se izjašnjava da je voljan da ustupi svoju poziciju staratelja svoje ćerke nekome drugom.

Pročitajte i Vratite ženi život - Madona pružila podršku koleginici!

Gettyimages

 

Sama Britni Spirs preduzela je neophodne korake da se ovo desi, i započetak, njoj bi trebalo da bude dodeljen novi staratelj, koji neće njenim životom upravljati na način na koji je to radio njen otac.

Slučaj pop pevačice nije ni blizu svog kraja, ali bi "eliminacija" Džejmija svakako bila krupan korak ka svetlijoj budućnosti. Nezgodno je što on nije odredio trenutak kada će nestati iz ćerkinog života, pa postoji bojazan, da je ovaj potez samo strateški, ne bi li se prašina slegla.

Pevačica je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu neretko deli snimke na kojima pleše, pa je to uradila i danas kada je saznala da je "slobodna". Britni je odigrala svoj pobednički ples, a ispod ove objave nizali su se komentari podrške fanova.

Pročitajte i Fanovi zanemeli od tuge - Britni Spirs izgubila bitku

- Srećna sam dok igram, osećam se slobodno. Nisam sigurna zašto sam tako obazriva… Možda mi to moje polomljeno stopalo govori da budem. Ali bez obzira na to, i dalje se osećam kao da lebdim dok igram - napisala je ona u opisu videa.

Komentari. (0)

Loading