Proslavu je detaljno isplanirala, ali ovo ne: Milica Pavlović iznenađena na svoj rođendan!

Autor:

11.08.2021 17:00

Foto:

Foto:

Pevačica Milica Pavlović proslavlja jubilarni rođendan, pa iako je sve pažljivo isplanirala, u ponoć ju je sačekalo iznenađenje



Milica Pavlović će večeras u jednom beogradskom restoranu povodom proslave 30. rođendan upriličiti glamuroznu proslavu. Žurka je detaljno planirana danima, a iako su na listi bili samo najbliži prijatelji, ispostavilo se da je spisak, što je lepo, duži nego što je očekivala.

Pročitajte i Ekskluzivne fotografije Milice Pavlović sa dečkom oduševile sve!?

Ata Images

 

- Toliko je ljudi uključeno u pripreme da ne možete da verujete. Već sam se šalila da ko ne mora, da ne vodi pratnju sa sobom, jer se svi inače znaju, to je moje dugogodišnje društvo koje je na svim mojim proslavama. Toliko već imam gostiju, da ako spisak nastavi da se širi još ću morati da pronađem mladoženju i da završim sa tim - kroz osmeh je rekla Milica, ali nije želela da detaljiše da li to znači da će njen dečko Nikola Saveljić biti među gostima.

Uzbuđena što je njen dan, pevačica je objavila nove fotografije na svom Instagram profilu, a sudeći po stavu koji je zauzela, Miličino vreme tek dolazi.

Pročitajte i Seksi pevačica na odmoru - Milica Pavlović ne skriva atribute!

 

 

Na drugoj fotografiji, na kojoj pozira sa dugom pastelno roze kosom, i koja je u potpunoj suprotnosti sa prethodnom objavom, ali podjednako seksi i izazovna, Milica je napisala:

- Vera u sebe je prva tajna uspeha, a svaki rodjendan nova prilika da sebi pokazemo da mozemo bas sve sto pozelimo.

Pročitajte i Najvrelije izdanje Milice Pavlović - Pevačica se opustila na bazenu (Foto)

 

 

Čini se da jeMilica apsolutno posvećena sebi i svom danu, do detalja isplaniranom, ali, ipak, desilo se da tačno u ponoć bude iznenađena.

Naime, Milici je prijateljica pozvonila na vrata i sa tortom i sampanjcem u rukama otpevala joj rođendandsku pesmu. Pevačica je bila oduševljena, a snimak je podelila na svom profilu.

Pročitajte i Sada je sve jasno? Milica Pavlović pijana od ljubavi

Instagram screenshot / Milica Pavlović

 

- Hvala ti ljubavi na svemu. Obožavam te i volim - napisala je Milica u opisu videa koji je objavila na Instagramu.

Komentari. (0)

Loading