Vratila se bivšem: Emina Jahović ponovo u zagrljaju milijarderu

Autor:

09.08.2021 23:00

Foto:

Foto:

Pevačica Emina Jahović je obnovila svoju vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom



Kada je čuo Eminine žalbe koje se tiču njenog bivšeg muža Mustafe i njegovoj navodnoj nebrizi o deci, milijarder je rešio da kontaktira pevačicu i ponudi joj rame za plakanje, ali da li je u pitanju prijateljski gest ili je pronašao zgodnu priliku da je ponovo pridobije za sebe, za sada nije poznato.

Pročitajte i Emina Jahović i Hurem - Nove najbolje drugarice! (Foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sadettinsaran

Govorkanju da je po sredi obnova romantične veze još više je doprinelo Eminino i Sadetinovo ćutanje o ovoj temi. Nekadašnji par ponovo se zbližio nakon jednog sastanka, koji se dogodio u restoranu na periferiji Istanbula, a povod je bio upravo Eminin problem sa ocem svojih sinova.

- Emina i Sadetin su se prvo čuli telefonom, pa su zakazali sastanak. Videli su se u restoranu u Istanbulu koji su često posećivali još dok su se zabavljali, pa mu je Emina ispričala kroz kakve probleme prolazi zbog Mustafinog nemara prema deci. Ispričala mu je da on duže vreme ne plaća alimentaciju za sinove Jamana i Javuza, što majku njegove dece pogađa jer to smatra zapostavljanjem. Često pitaju što tata ne dolazi, pa im Emina objašnjava da ima previše obaveza iako su se svađali kada su se poslednji put videli. Sa Sadetinom je razgovarala dva sata, večerali su, a kako je restoran počeo da se puni, on je platio račun, pa su se odvezli njegovim automobilom - priča za gorepmenuti list izvor blizak pevačici za Srpski telegraf i dodaje:

Pročitajte i Priznala sve - Emina Jahović jedva preživela

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

-  Sadetin je viđen prošle nedelje kod Emine u kraju, ali se zadržao desetak minuta jer su ga komšije primetile. Brzo je izašao da neko od novinara ne bi dobio dojavu i došao, pa se dobro kriju i čuju se uglavnom preko telefona. Ona se nigde ne oglašava niti priča na ovu temu jer sada svako gostovanje u medijima koristi da bi pričala o Mustafi i tome da ga je briga za sinove - dodao je izvor za pomenuti medij.

Komentari. (0)

Loading