Biković odgovorio na optužbe bivših devojaka: Želim da zadržim dostojanstvo

Autor:

03.08.2021 13:30

Foto:

Foto:

Glumcu Milošu Bikoviću ozbiljno je poljuljan ugled i imidž najpoželjnijeg muškarca u regionu, kada su ga dve bivše devojke optužile za egocentrizam bez granica



Glumac je brže bolje u ironijskom ključu juče odgovorio na izjave Arine Vološine i Barbare Tatalović, ali je izgleda shvatio da mu cinizam u ovom trenutku neće mnogo pomoći, pa je situaciji ipak posvetio malo više pažnje.

Pročitajte i Barbara Tatalović se pridružila optužbama na račun Miloša Bikovića

Nemanja Miščević

 

- Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine - počeo je Biković u svojoj objavi na Instagramu.

Pročitajte i Atraktivna Arina iznela iznenađujuće detalje o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem: njegov egocentrizam prešao je sve granice!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


- Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši.
P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča - završio je glumac.

 

Komentari. (0)

Loading