Barbara Tatalović se pridružila optužbama na račun Miloša Bikovića

Autor:

02.08.2021 13:30

Foto:

Foto:

Miloš Biković je juče bio glavna zvezda medijskih napisa, budući da je njegova bivša devojka Arina Vološina iznela niz informacija koje u prilično negativnom svetlu prikazuju popularnog glumca



Arina Vološina je u dužoj objavi predstavila javnosti tamnu stranu Miloša Bikovića, navodeći da do kraja njihove veze nije uspela da pronađe "ništa ljudsko u njemu".

- Skoro godinu dana nisam živela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Važno je bilo razmišljati o njegovom liku, ugledu, reputaciji (to mu je najvažnije, ali nažalost, slika koju vidite na ekranu ne odgovara stvarnosti, što je posebno strašno kada ta osoba na svakom koraku pominje Boga) - napisala je između ostalog ruska plesačica.

Pročitajte i Ovo od njega nismo očekivali - Miloš Biković u slobodnijem izdanju (foto)

Ubrzo potom, kako bi predupredila osudu Arine Vološine, oglasila se još jedna glumčeva bivša devojka.

Reč je o manekenki Barbari Tatalović, sa kojom je glumac bio nešto više od godinu dana u emotivnoj vezi, koja je završena 2019. godine.

Pročitajte i Lepotice s rokom trajanja - Miloš Biković ostavio Barbaru Tatalović

- U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje manje cene nego reputacija. E pa, baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla - napisala je Barbara na svom Instagram nalogu.

Pročitajte i Miloš Biković - Bajkovita jutra s Barbarom u Sent Moricu (foto)

ATA Images

 

Potpuno očekivano, oglasio se i Biković ovim povodom i od napada pokušao da se odbrani kratkom ciničnom objavom na Tviteru. 

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića - napisao je glumac, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale.

 

Komentari. (1)

Loading
Rade

02.08.2021 17:00

Još je Tatalovićka rekla da neće više da se oglašava. Znači pljuni čoveka, dobij besplatnu reklamu i pravi se luda. E, neće moći, moraš nastaviti i odgovoriti da li si bila silovana i slično, da li spremaš neki spot... 🤮🤮🤮🐔🐔🐔🐮🐮🐮🦄🦄🦄