Mini Uraganke: Sanja, Ksenija i Ivana dobile naslednice

Autor:

27.07.2021 20:30

Foto:

Foto:

Uraganke su osvojile srca širom Srbije, a i sveta, budući da su imale jedan od najzapaženijih nastupa na Evroviziji



Sanja, Ksenija i Ivana rade punom parom od kada su na Evroviziji pokazale šta umeju. Stalno u pokretu, kako na nastupima, tako i na snimanju spotova, malo vremena im ostaje da udovoljavaju željama publike.

Pročitajte i Natrontala se - Sanja Vučić iznenadila izdanjem sa plaže

Jakov Simović/Gloria

 

A sada su atraktivne Uraganke, verovali ili ne, dobile naslednice, članice grupe "Hurricane Junior".

- Shvatili smo da ne možemo ispuniti želje svim generacijama, a naročito mlađoj publici - rekli su za Blic iz menadžmenta Uraganki, pa dodali kako su došli na ideju da prošire svoju familiju.

 Hurricane tim je došao na ideju da proširi svoju familiju sa novom grupom koju čine devojčice od 15 do 18 godina i koje će pevati pesme samo za mlađe generacije. To će biti jedinstvena prilika da odrastaju sa svojim idolima sličnih godina što je i cilj osnivanja ove grupe. Grupu čine Bojana Radovanović, Milica Runjo, Jovana Radić i Lara Grbić sa iskustvom u muzičkom svetu preko dečijih festivala i takmičenja.

Pročitajte i Vežbe u plićaku - šta Ognjen Amidžić radi sa Uragankama (Foto)

Ove mlade devojke nisu krile uzbuđenje.

- Uzbuđene smo jako. Kreće jedno novo poglavlje u našim životima i karijerama za koje čvrsto verujemo da će imati puno uspeha. Nadamo se pozitivnim i lepim reakcijama jer smo se trudile uz pomoć našeg tima da budemo što bolje. Daćemo sve od sebe da po uspehu, radu i trudu budemo naslednice naših starijih članica Hurricane grupe - rekle su za "Blic".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nemanja

28.07.2021 09:51

Bože moj , kuda ide ovaj svet?